Jedlíci na cestách

Jedlíci na cestách

S01E11 - Krakow: Po stopách polských delikates

19.1. 18:30
TV Mňam
30 minut

V této epizodě z Polska zavítají Jedlíci do Krakova, kde ochutnají tradiční bagely, šťavnatou maczanku po krakowsku a oblíbenou zapiekanku. Přiblíží atmosféru tohoto malebného města a ukážou, že krakowská kuchyně nabízí víc než jen historii. Připravte se na cestu plnou vůní a chutí, které vás vtáhnou do srdce Polska!

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál

Epizody

Řada 1
S01E10

Berlín na talíři: Od koblih po koleno

15.1. 13:00, TV Mňam, 30 minut

Berlín na talíři: Od koblih po koleno

Berlínská hostina začíná! Koblihy, vepřové koleno, švábské taštičky, řízek, štrúdl i sytý eintopf. Jedlíci v dnešním díle zmapují celé spektrum chutí a ukážou, že Berlín není jen o currywurstu. Připravte se na porci tradičních jídel, která vás vezmou na jedinečnou chuťovou cestu napříč německou kuchyní.

S01E11

Krakow: Po stopách polských delikates

20.1. 09:30, TV Mňam, 30 minut

Krakow: Po stopách polských delikates

V této epizodě z Polska zavítají Jedlíci do Krakova, kde ochutnají tradiční bagely, šťavnatou maczanku po krakowsku a oblíbenou zapiekanku. Přiblíží atmosféru tohoto malebného města a ukážou, že krakowská kuchyně nabízí víc než jen historii. Připravte se na cestu plnou vůní a chutí, které vás vtáhnou do srdce Polska!

Dostupné za 3 dny
S01E12

Polsko na vidličce: Knedlíky versus noky

24.1. 20:30, TV Mňam, 30 minut

Polsko na vidličce: Knedlíky versus noky

Jedlíci pokračují v poznávání polské kuchyně! Tentokrát se postaví věčnému dilema: jsou kluski knedlíky, nebo noky? Po nokách přichází na řadu sytý bigos a na závěr sladká tečka v podobě lahodného tvarohového dortu. Připojte se k této chutné výpravě a objevte polské speciality, které spojují tradici a jedinečné chutě!

Podobné tituly

Kylie Kwong: Moje Čína
Australští zlatokopové
Osm dní
Výroba potravin
Nejkrásnější železnice světa
Chlap za plotnou
Ranč U Zelené sedmy
Julie Lescautová

O pořadu

česky

Holandsko patřilo mezi nejvýznamnější námořní velmoci a za tímto úspěchem stál v počátku nenápadný herinek. V dnešním díle pořadu Jedlíci na cestách ochutnáme kromě této speciality ještě uzeného úhoře, smaženou tresku, ukážeme si farmu pro chov mušlí a na závěr zabrousíme do holandského fastfoodu.