Jedlíci na cestách
S01E11 - Krakow: Po stopách polských delikates
V této epizodě z Polska zavítají Jedlíci do Krakova, kde ochutnají tradiční bagely, šťavnatou maczanku po krakowsku a oblíbenou zapiekanku. Přiblíží atmosféru tohoto malebného města a ukážou, že krakowská kuchyně nabízí víc než jen historii. Připravte se na cestu plnou vůní a chutí, které vás vtáhnou do srdce Polska!
Více informacíEpizody
Řada 1Berlín na talíři: Od koblih po koleno
Berlínská hostina začíná! Koblihy, vepřové koleno, švábské taštičky, řízek, štrúdl i sytý eintopf. Jedlíci v dnešním díle zmapují celé spektrum chutí a ukážou, že Berlín není jen o currywurstu. Připravte se na porci tradičních jídel, která vás vezmou na jedinečnou chuťovou cestu napříč německou kuchyní.
Krakow: Po stopách polských delikates
V této epizodě z Polska zavítají Jedlíci do Krakova, kde ochutnají tradiční bagely, šťavnatou maczanku po krakowsku a oblíbenou zapiekanku. Přiblíží atmosféru tohoto malebného města a ukážou, že krakowská kuchyně nabízí víc než jen historii. Připravte se na cestu plnou vůní a chutí, které vás vtáhnou do srdce Polska!
Polsko na vidličce: Knedlíky versus noky
Polsko na vidličce: Knedlíky versus noky
Jedlíci pokračují v poznávání polské kuchyně! Tentokrát se postaví věčnému dilema: jsou kluski knedlíky, nebo noky? Po nokách přichází na řadu sytý bigos a na závěr sladká tečka v podobě lahodného tvarohového dortu. Připojte se k této chutné výpravě a objevte polské speciality, které spojují tradici a jedinečné chutě!
Podobné tituly
O pořadu
Holandsko patřilo mezi nejvýznamnější námořní velmoci a za tímto úspěchem stál v počátku nenápadný herinek. V dnešním díle pořadu Jedlíci na cestách ochutnáme kromě této speciality ještě uzeného úhoře, smaženou tresku, ukážeme si farmu pro chov mušlí a na závěr zabrousíme do holandského fastfoodu.