Továrna na jídlo: USA
S01E15 - Rýže a pravá svíčková
2.1. 19:00
National Geographic
30 minút
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Viac informáciíEpizódy
Séria 1
Dostupné o 5 dní
S01E15
Rýže a pravá svíčková
25.1. 13:00, National Geographic,
30 minút
Rýže a pravá svíčková
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné o 5 dní
S01E16
Hranolky a mražená pizza
25.1. 13:30, National Geographic,
30 minút
Hranolky a mražená pizza
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné o 5 dní
S01E17
Drůbeží roláda a hořčice
25.1. 14:00, National Geographic,
30 minút
Drůbeží roláda a hořčice
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné o 5 dní
S01E18
Sušené maso, brownies a kostky cukru
25.1. 14:30, National Geographic,
30 minút
Sušené maso, brownies a kostky cukru
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobné tituly
O programe
česky,
anglicky,
maďarsky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)