Továrna na jídlo: USA
S02E19 - Donuty a pepperoni
21.12. 13:30
National Geographic
30 minut
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Více informacíEpizody
Řada 1
Dostupné za 6 dnů
S01E15
Rýže a pravá svíčková
25.1. 13:00, National Geographic,
30 minut
Rýže a pravá svíčková
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 6 dnů
S01E16
Hranolky a mražená pizza
25.1. 13:30, National Geographic,
30 minut
Hranolky a mražená pizza
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 6 dnů
S01E17
Drůbeží roláda a hořčice
25.1. 14:00, National Geographic,
30 minut
Drůbeží roláda a hořčice
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 6 dnů
S01E18
Sušené maso, brownies a kostky cukru
25.1. 14:30, National Geographic,
30 minut
Sušené maso, brownies a kostky cukru
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobné tituly
O pořadu
česky,
anglicky,
maďarsky
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)