Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S01E11 - Ramen a chléb

4.10. 19:00
National Geographic
30 minutos

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

más información
S01E01

Oplatky a masové koláče

19.12. 18:44, National Geographic, 26 minutos

Oplatky a masové koláče

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E02

Čokoládový sirup, tortily a překvapivý cheeseburger

19.12. 19:10, National Geographic, 28 minutos

Čokoládový sirup, tortily a překvapivý cheeseburger

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E03

Mátovo-sýrové karamely

20.12. 19:00, National Geographic, 29 minutos

Mátovo-sýrové karamely

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 2 días
S01E05

Cannoli a sýrové kuličky

23.12. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Cannoli a sýrové kuličky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 2 días
S01E06

Chipsy a lízátka

23.12. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Chipsy a lízátka

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 5 días
S01E07

Sendviče, salsa a čokoláda

26.12. 19:05, National Geographic, 25 minutos

Sendviče, salsa a čokoláda

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 6 días
S01E09

Mrkvový dort a zmrzlina

27.12. 18:55, National Geographic, 25 minutos

Mrkvový dort a zmrzlina

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 6 días
S01E10

Bourbon a burrito

27.12. 19:20, National Geographic, 25 minutos

Bourbon a burrito

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Eventos similares

Evropa z výšky
Tesoros perdidos de Egipto
Zázraky techniky
El Universo
V továrně
Výroba potravin
Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)