Výroba potravin

Výroba potravin

S04E12 - Episode 12

5.8. 19:30
National Geographic
30 minutos

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

más información
S05E01

Rudé potěšení

9.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Rudé potěšení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E02

Dobře promazaná kolínka

9.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Dobře promazaná kolínka

S05E03

Sladké jako med

10.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Sladké jako med

S05E04

Pochoutky zalité sluncem

10.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Pochoutky zalité sluncem

S05E05

Hravé nudle

11.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Hravé nudle

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E06

Tekuté zlato

11.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Tekuté zlato

Disponible en 21 horas
S05E07

V sýru najdeš sílu

14.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

V sýru najdeš sílu

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 21 horas
S05E08

Svačinová odysea

14.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Svačinová odysea

Disponible en 1 días
S05E09

Kaviár a pralinky

15.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Kaviár a pralinky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 1 días
S05E10

Kapusta, jak ji neznáte

15.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Kapusta, jak ji neznáte

Disponible en 2 días
S05E11

Mátové pohlazení

16.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Mátové pohlazení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 2 días
S05E12

Máslo v hlavní roli

16.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Máslo v hlavní roli

Disponible en 3 días
S05E13

Dobroty s chutí přírody

17.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Dobroty s chutí přírody

Disponible en 3 días
S05E14

Namažte to!

17.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Namažte to!

Disponible en 4 días
S05E15

Hravá abeceda

18.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Hravá abeceda

Disponible en 4 días
S05E16

Hody, hody, jahody

18.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Hody, hody, jahody

Eventos similares

Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Továrna na jídlo: USA
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Za hranicí nemožného
To nejlepší z 80. let

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)