Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E17 - Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky

13.10. 10:30
National Geographic
30 minutos
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

más información
S02E22

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

3.11. 10:00, National Geographic, 30 minutos

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

S02E23

Fíky a organické máslo

3.11. 10:30, National Geographic, 30 minutos

Fíky a organické máslo

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 7 horas
S02E24

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

10.11. 10:00, National Geographic, 30 minutos

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 8 horas
S02E25

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

10.11. 10:30, National Geographic, 30 minutos

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

Eventos similares

Výroba potravin
Jak se to dělá
Jak to dělají
Contrabandistas con Mariana van Zeller
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Na palubě lodi OceanXplorer

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.