Výroba potravin

Výroba potravin

S02E23 - Čokoládové cookies

17.7. 19:00
National Geographic
30 minut
2013

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Více informací
S03E15

Hranolky, co mají styl

15.9. 11:00, National Geographic, 30 minut

Hranolky, co mají styl

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E16

Hojnost ryb

15.9. 11:30, National Geographic, 30 minut

Hojnost ryb

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 4 dny
S03E17

Dokonalý burger

22.9. 11:00, National Geographic, 30 minut

Dokonalý burger

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 4 dny
S03E18

Chutě Japonska

22.9. 11:30, National Geographic, 30 minut

Chutě Japonska

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobné tituly

Tajemství parazitů
Ranč mimozemšťanů
Jak to dělají
Jak se to dělá
Svět narkotik
Pašerákům na stopě
Továrna na jídlo: USA
Backpack

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2013

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)