Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E25 - Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

17.9. 19:30
National Geographic
30 minut
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Více informací
S02E13

Rajčata a sýrové tyčinky

6.10. 10:00, National Geographic, 30 minut

Rajčata a sýrové tyčinky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E15

Rybí filé a párky v těstíčku

6.10. 10:30, National Geographic, 30 minut

Rybí filé a párky v těstíčku

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 1 den
S02E16

Nakládané papriky a bagely

13.10. 10:00, National Geographic, 30 minut

Nakládané papriky a bagely

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 1 den
S02E17

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky

13.10. 10:30, National Geographic, 30 minut

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Podobné tituly

Výroba potravin
Jak se to dělá
Vteřiny před katastrofou
Jak to dělají
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Pašerákům na stopě
Na palubě lodi OceanXplorer

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)