Mia a já

Mia a já

2012
Dobrodružný / Animovaný / Rodinný

Záhadné dědictví po rodičích přivádí 12letou Miu do kouzelného světa elfů, jednorožců a zlé královny Panthey.

Více informací
S01E01

Mia a já I - 1.díl

23 minut

Mia a já I - 1.díl

Hovory s jednorožci. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E02

Mia a já I - 2.díl

23 minut

Mia a já I - 2.díl

Naděje Sentopie. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E03

Mia a já I - 3.díl

23 minut

Mia a já I - 3.díl

Obnova. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E04

Mia a já I - 4.díl

23 minut

Mia a já I - 4.díl

Ztracený trumptus. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E05

Mia a já I - 5.díl

23 minut

Mia a já I - 5.díl

Zlatý syn. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E06

Mia a já I - 6.díl

23 minut

Mia a já I - 6.díl

Ončaova oáza. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E07

Mia a já I - 7.díl

23 minut

Mia a já I - 7.díl

Naděje v kouscích. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E08

Mia a já I - 8.díl

23 minut

Mia a já I - 8.díl

Zigův den volna. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E09

Mia a já I - 9.díl

Mia a já I - 9.díl

Elfové a draci. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E10

Mia a já I - 10.díl

23 minut

Mia a já I - 10.díl

Rozkvetlý strom. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E11

Mia a já I - 11.díl

23 minut

Mia a já I - 11.díl

Ten třpyt. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E12

Mia a já I - 12.díl

23 minut

Mia a já I - 12.díl

Fadlovy chybičky. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E13

Mia a já I - 13.díl

23 minut

Mia a já I - 13.díl

Ohňový jednorožec. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E14

Mia a já I - 14.díl

23 minut

Mia a já I - 14.díl

Vysušené Lesy. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E15

Mia a já I - 15.díl

23 minut

Mia a já I - 15.díl

Slečna Všeználek. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E16

Mia a já I - 16.díl

23 minut

Mia a já I - 16.díl

Past na jednorožce. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E17

Mia a já I - 17.díl

23 minut

Mia a já I - 17.díl

Strojení. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E18

Mia a já I - 18.díl

23 minut

Mia a já I - 18.díl

Králem na jeden den. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E19

Mia a já I - 19.díl

23 minut

Mia a já I - 19.díl

Mechanická píšťalka. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E20

Mia a já I - 20.díl

23 minut

Mia a já I - 20.díl

Jeskyně pravdy. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E21

Mia a já I - 21.díl

23 minut

Mia a já I - 21.díl

Proti větru. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E22

Mia a já I - 22.díl

23 minut

Mia a já I - 22.díl

Pod měsícem. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E23

Mia a já I - 23.díl

23 minut

Mia a já I - 23.díl

Výběr stran. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E24

Mia a já I - 24.díl

23 minut

Mia a já I - 24.díl

Slzy radosti. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E25

Mia a já I - 25.díl

23 minut

Mia a já I - 25.díl

Pantein návrh. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

S01E26

Mia a já I - 26.díl

23 minut

Mia a já I - 26.díl

Konec jedné doby. Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky.

Podobné tituly

Mia a bílý lev

O pořadu

2012
Dobrodružný / Animovaný / Rodinný

Záhadné dědictví po rodičích přivádí 12letou Miu do kouzelného světa elfů, jednorožců a zlé královny Panthey.

Tvůrci

Gerhard Hahn, Adam Rotstein, Doug Hadders, Craig Martin, Nina Wels, Ángel Izquierdo, Marc Meyer, Andrea De Sica, T.J. House, Luca Morsella, Robin Stein, Andrea De Sica

Hrají

Rosabell Laurenti Sellers, Santiago Ziesmer, Monica Bielenstein, Douglas Dean, Anthony Souter, Stefan Gossler, Evan Stern, Kerstin Sanders, Margot Nuccetelli, Lucia Luna Laurenti Sellers, Laura Ruocco, Tommaso Maria Neri, Mary Sellers, Marco Quaglia, Clive Riche, Selena Bilanceri, Stefano Patti, Rosabell Laurenti Sellers, Norma Dell'Agnese, Rocco Tommaso Ciccarelli, Giuseppe Gandini, John Stocker, Ron Rubin