Bizarní jídla: Lahodné destinace / 30.05.2025, 10:55

Bizarní jídla: Lahodné destinace / 30.05.2025, 10:55

Bizarní jídla: Lahodné destinace (11)

30.5. 10:55
Warner TV
30 minut

Šéfkuchař Andrew Zimmern objevuje legendární jídla, která souzní s lokálními chuťovými pohárky.

Více informací

Epizody

0 Dostupné epizody Skrýt budoucí epizody
Dostupné za 5 dnů
Epizoda

Bizarní jídla: Lahodné destinace / 19.11.2025, 09:30

19.11. 09:30, Travel Channel, 30 minut

Bizarní jídla: Lahodné destinace / 19.11.2025, 09:30

Navštivte s Andrewem Zimmernem nejlahodnější destinace na světě. Andrew vyráží z Atén a objevuje tradiční řecké pokrmy, včetně plněných vinných listů, musaky a špenátového koláče spanakopita. Dále cestuje do Florencie, aby ochutnal originální cappuccino a samozřejmě i italskou zmrzlinu. Andrew nejdříve okusí vynikající bagety a chutné palačinky crêpes v Paříži a pak se vypraví přes kanál La Manche do Londýna, kde si pochutná na staré dobré nedělní pečeni. Andrew vyráží za velkou louži do Bostonu na škeblovou polévku a tresku, které chutnají lépe, než se může zdát. V New Yorku dostal Andrew chuť na velké sendviče s pastrami a pravý americký hamburger. Nakonec přichází čas na pořádný odpočinek a pár koleček kolem Central Parku...(Travel Channel)

Dostupné za 5 dnů
Epizoda

Bizarní jídla: Lahodné destinace / 19.11.2025, 09:00

19.11. 09:00, Travel Channel, 30 minut

Bizarní jídla: Lahodné destinace / 19.11.2025, 09:00

Navštivte s Andrewem Zimmernem nejlahodnější destinace na světě. Andrew vyráží z Atén a objevuje tradiční řecké pokrmy, včetně plněných vinných listů, musaky a špenátového koláče spanakopita. Dále cestuje do Florencie, aby ochutnal originální cappuccino a samozřejmě i italskou zmrzlinu. Andrew nejdříve okusí vynikající bagety a chutné palačinky crêpes v Paříži a pak se vypraví přes kanál La Manche do Londýna, kde si pochutná na staré dobré nedělní pečeni. Andrew vyráží za velkou louži do Bostonu na škeblovou polévku a tresku, které chutnají lépe, než se může zdát. V New Yorku dostal Andrew chuť na velké sendviče s pastrami a pravý americký hamburger. Nakonec přichází čas na pořádný odpočinek a pár koleček kolem Central Parku...(Travel Channel)

Dostupné za 5 dnů
Epizoda

Bizarní jídla: Lahodné destinace / 18.11.2025, 15:30

18.11. 15:30, Travel Channel, 30 minut

Bizarní jídla: Lahodné destinace / 18.11.2025, 15:30

Navštivte s Andrewem Zimmernem nejlahodnější destinace na světě. Andrew vyráží z Atén a objevuje tradiční řecké pokrmy, včetně plněných vinných listů, musaky a špenátového koláče spanakopita. Dále cestuje do Florencie, aby ochutnal originální cappuccino a samozřejmě i italskou zmrzlinu. Andrew nejdříve okusí vynikající bagety a chutné palačinky crêpes v Paříži a pak se vypraví přes kanál La Manche do Londýna, kde si pochutná na staré dobré nedělní pečeni. Andrew vyráží za velkou louži do Bostonu na škeblovou polévku a tresku, které chutnají lépe, než se může zdát. V New Yorku dostal Andrew chuť na velké sendviče s pastrami a pravý americký hamburger. Nakonec přichází čas na pořádný odpočinek a pár koleček kolem Central Parku...(Travel Channel)

Dostupné za 5 dnů
Epizoda

Bizarní jídla: Lahodné destinace / 18.11.2025, 15:00

18.11. 15:00, Travel Channel, 30 minut

Bizarní jídla: Lahodné destinace / 18.11.2025, 15:00

Navštivte s Andrewem Zimmernem nejlahodnější destinace na světě. Andrew vyráží z Atén a objevuje tradiční řecké pokrmy, včetně plněných vinných listů, musaky a špenátového koláče spanakopita. Dále cestuje do Florencie, aby ochutnal originální cappuccino a samozřejmě i italskou zmrzlinu. Andrew nejdříve okusí vynikající bagety a chutné palačinky crêpes v Paříži a pak se vypraví přes kanál La Manche do Londýna, kde si pochutná na staré dobré nedělní pečeni. Andrew vyráží za velkou louži do Bostonu na škeblovou polévku a tresku, které chutnají lépe, než se může zdát. V New Yorku dostal Andrew chuť na velké sendviče s pastrami a pravý americký hamburger. Nakonec přichází čas na pořádný odpočinek a pár koleček kolem Central Parku...(Travel Channel)

O pořadu

česky, anglicky

Šéfkuchař Andrew Zimmern objevuje legendární jídla, která souzní s lokálními chuťovými pohárky.