Od farmáře na talíř s Prăjiturelou

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou

S01E03 - Pstruží farma Albota

7.11. 12:55
TV Paprika
25 minutes

V této epizodě poznáme inovativní koncepci albotské pstruží farmy. Zaměříme se při tom na krátký potravinový řetězec. Sledujeme cestu pstruhů od jejich chovu v křišťálově čisté vodě až po okamžik, kdy se z nich stane pochoutka podávaná v restauraci, která je součástí farmy. Zaostřeno na čerstvost, kulinářskou kvalitu a správnou chuť.

More information
Record
Record series

Episodes

Season 1
Available in 1 day
S01E01

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Na salaši v Cotumbě)

5.11. 12:55, TV Paprika, 25 minutes

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Na salaši v Cotumbě)

Dobrodružství v klínu hor! Objevíme Cotumbu a v ní pravou chuť tradičního chovu ovcí v župě Bacău, ve které jako by se zastavil čas. Ovce se pasou na lukách alpského charakteru a ovčák nás zasvěcuje do tajemství výroby tradičních sýrů. Jedinečný zážitek, živé dějiny kočovného pastevectví a pravá chuť rumunských tradic.

Available in 2 days
S01E02

GardenBio

6.11. 12:55, TV Paprika, 25 minutes

GardenBio

Gardenbio, zelená oáza Vidăcut, nás vítá, abychom objevili chuť čerstvé, pečlivě pěstované zeleniny. Díky biointenzivním zahradnickým metodám jsou na všech rostlinách patrné stopy vzorné práce a vášně zdejšího týmu. Od farmáře přímo na talíř, to je zárukou zdravých a chutných kulinářských zážitků.

Available in 3 days
S01E03

Pstruží farma Albota

7.11. 12:55, TV Paprika, 25 minutes

Pstruží farma Albota

V této epizodě poznáme inovativní koncepci albotské pstruží farmy. Zaměříme se při tom na krátký potravinový řetězec. Sledujeme cestu pstruhů od jejich chovu v křišťálově čisté vodě až po okamžik, kdy se z nich stane pochoutka podávaná v restauraci, která je součástí farmy. Zaostřeno na čerstvost, kulinářskou kvalitu a správnou chuť.

Similar shows

S kuchařem kolem světa
Od farmára na tanier s Gabom Kocákom
Cukrárna
Kitchen Nightmares
Příběhy ze zahradí kuchyně
Breadwinners

About show

Czech Czech

V této epizodě poznáme inovativní koncepci albotské pstruží farmy. Zaměříme se při tom na krátký potravinový řetězec. Sledujeme cestu pstruhů od jejich chovu v křišťálově čisté vodě až po okamžik, kdy se z nich stane pochoutka podávaná v restauraci, která je součástí farmy. Zaostřeno na čerstvost, kulinářskou kvalitu a správnou chuť.