
Mistrovské pečení - Austrálie (6)
S06E10 - Mistrovské pečení - Austrálie VI (10)
Na základě zaslouženě populárního anglického seriálu byla natočena australská verze, ve které se dvanáct zanícených cukrářů snaží plnit nelehké úkoly. Před očima se jim totiž rýsuje vize, že by mohli soutěž vyhrát a získat titul Nejlepší australský cukrář amatér. Zápolení trvá deset týdnů a soutěžící, jejichž každý pohyb bedlivě pozoruje porota, čeká celkem třicet výzev. Trouby jsou neustále zahřáté a soupeření je čím dál tím vyhrocenější, ale soutěžící si odhodlaně uvazují zástěry a staví se na svá místa v dobře známém stanu, ve kterém Mistrovské pečení tradičně probíhá, postaveného tentokrát v australské krajině. Pestrý a odhodlaný tým amatérských cukrářů bude muset vzít do hrsti všechen svůj um, všechnu svoji kreativitu, aby se soutěžními dny probojovali až na konec pořadu, kde jednoho z nich čeká kýžený titul "Nejlepší australský cukrář amatér". Ve velkém finále se naši poslední tři pekaři utkají v závěrečném souboji o korunu nejlepšího amatérského pekaře v Austrálii! Nejprve musí připravit svoji odpolední svačinu, pak je tu nezáludnějšítechnického část sezóny - terinu z perličky, kterou připravila hostující porotkyně a královská rodina Bake Off Maggie Beer. Pro svůj poslední úkol sezóny musejí upéct trend, který bere sociální média útokem. Dort se 3D iluzí. Porotci Rachel Khoo a Darren Purchese rozhodnou, který z nich získal titul Nejlepší amatérský pekař v Austrálii.
More informationEpisodes
Season 6Mistrovské pečení - Austrálie VI (10)
Na základě zaslouženě populárního anglického seriálu byla natočena australská verze, ve které se dvanáct zanícených cukrářů snaží plnit nelehké úkoly. Před očima se jim totiž rýsuje vize, že by mohli soutěž vyhrát a získat titul Nejlepší australský cukrář amatér. Zápolení trvá deset týdnů a soutěžící, jejichž každý pohyb bedlivě pozoruje porota, čeká celkem třicet výzev. Trouby jsou neustále zahřáté a soupeření je čím dál tím vyhrocenější, ale soutěžící si odhodlaně uvazují zástěry a staví se na svá místa v dobře známém stanu, ve kterém Mistrovské pečení tradičně probíhá, postaveného tentokrát v australské krajině. Pestrý a odhodlaný tým amatérských cukrářů bude muset vzít do hrsti všechen svůj um, všechnu svoji kreativitu, aby se soutěžními dny probojovali až na konec pořadu, kde jednoho z nich čeká kýžený titul "Nejlepší australský cukrář amatér". Ve velkém finále se naši poslední tři pekaři utkají v závěrečném souboji o korunu nejlepšího amatérského pekaře v Austrálii! Nejprve musí připravit svoji odpolední svačinu, pak je tu nezáludnějšítechnického část sezóny - terinu z perličky, kterou připravila hostující porotkyně a královská rodina Bake Off Maggie Beer. Pro svůj poslední úkol sezóny musejí upéct trend, který bere sociální média útokem. Dort se 3D iluzí. Porotci Rachel Khoo a Darren Purchese rozhodnou, který z nich získal titul Nejlepší amatérský pekař v Austrálii.
Similar shows
About show
Režisér: Hatherly Duane Na základě zaslouženě populárního anglického seriálu byla natočena australská verze, ve které se dvanáct zanícených cukrářů snaží plnit nelehké úkoly. Před očima se jim totiž rýsuje vize, že by mohli soutěž vyhrát a získat titul Nejlepší australský cukrář amatér. Zápolení trvá deset týdnů a soutěžící, jejichž každý pohyb bedlivě pozoruje porota, čeká celkem třicet výzev. Trouby jsou neustále zahřáté a soupeření je čím dál tím vyhrocenější, ale soutěžící si odhodlaně uvazují zástěry a staví se na svá místa v dobře známém stanu, ve kterém Mistrovské pečení tradičně probíhá, postaveného tentokrát v australské krajině. Pestrý a odhodlaný tým amatérských cukrářů bude muset vzít do hrsti všechen svůj um, všechnu svoji kreativitu, aby se soutěžními dny probojovali až na konec pořadu, kde jednoho z nich čeká kýžený titul "Nejlepší australský cukrář amatér". Tento týden to 7 zbylých účastníků bude přehánět s uhlohydráty, ať už budou péci oblíbené chlebové placky nebo pletýnky ztělesňující technický úkol a mistrovské dílo v podobě ovocného chlebíčku. Jsme zvědaví, kdo si s výzvami poradí nejlépe.