Tom Kerridge: nedělní oběd

Tom Kerridge: nedělní oběd

S01E01 - Léto

10.3. 00:55
TV Paprika
25 minut

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
Dostępne za 5 dni
S01E01

Léto

9.3. 18:05, TV Paprika, 30 minut

Léto

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.

Dostępne za 5 dni
S01E02

Tom Kerridge: nedělní oběd (Mexiko)

9.3. 18:35, TV Paprika, 30 minut

Tom Kerridge: nedělní oběd (Mexiko)

Tom letí s diváky do Mexika, aby jim tam ukázal svůj nejnovější recept na nedělní oběd. Tentokrát podává pomalu pečenou hovězí hruď na chili papričkách a k ní kořeněnou rýži s rajčaty, kyselou červenou cibuli, ananasovou salsu a zelný salát s citrusovými plody. A zlatým hřebem na konci hostiny je křupavý, do zlatova upečený churros se slaným karamelem a čokoládovou polevou.

Podobne audycje

Kamu v Mexiku
Na návštěvě u tuningové firmy West Coast Customs
Nejkrásnější britské zahrady
60 zvířecích zabijáků
Bugs Bunny Builders
Velkolepé plány - Nový Zéland
Zwykłe rzeczy - niezwykłe wynalazki
Paranormální akta
Výroba potravin

O audycji

czeski

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.