Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 22:50

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 22:50

Kluci v akci (Vaří Ondřej Slanina & Petr Šíma)

3.2. 22:50
TV Paprika
25 minut

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Więcej informacji

Odcinki

Dostępne za 13 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 17.05.2025, 18:25

17.5. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 17.05.2025, 18:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 10 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.05.2025, 10:10

15.5. 10:10, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.05.2025, 10:10

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 10 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.05.2025, 04:45

15.5. 04:45, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.05.2025, 04:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 6 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 10.05.2025, 18:25

10.5. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 10.05.2025, 18:25

Dostępne za 3 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 08.05.2025, 04:45

8.5. 04:45, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 08.05.2025, 04:45

Dostępne za 20 godzin
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.05.2025, 09:45

5.5. 09:45, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.05.2025, 09:45

Dostępne za 12 godzin
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.05.2025, 01:50

5.5. 01:50, TV Paprika, 10 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.05.2025, 01:50

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 11 godzin
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.05.2025, 01:20

5.5. 01:20, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.05.2025, 01:20

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 9 godzin
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 22:25

4.5. 22:25, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 22:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 8 godzin
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 22:00

4.5. 22:00, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 22:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 22 minuty
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 13:45

4.5. 13:45, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 13:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 13:15

4.5. 13:15, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 13:15

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 06:00

4.5. 06:00, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 06:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 01:50

4.5. 01:50, TV Paprika, 10 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 01:50

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 01:20

4.5. 01:20, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 01:20

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 22:25

3.5. 22:25, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 22:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 22:00

3.5. 22:00, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 22:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 18:25

3.5. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 18:25

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 13:45

3.5. 13:45, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 13:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 13:15

3.5. 13:15, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 13:15

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 06:25

3.5. 06:25, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 06:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

O audycji

czeski

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.