Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 28.01.2025, 10:30

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 28.01.2025, 10:30

Kluci v akci (Sladkosti Pepy Maršálka)

28.1. 10:30
TV Paprika
30 minutos

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

más información

Episodios

12 Episodios disponibles Ocultar todos los eventos futuros
Disponible en 14 días
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 01.03.2025, 18:25

1.3. 18:25, ČT1, 30 minutos

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 01.03.2025, 18:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Disponible en 12 días
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 27.02.2025, 10:10

27.2. 10:10, ČT1, 25 minutos

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 27.02.2025, 10:10

Disponible en 11 días
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 27.02.2025, 04:50

27.2. 04:50, ČT1, 25 minutos

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 27.02.2025, 04:50

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Disponible en 7 días
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.02.2025, 18:25

22.2. 18:25, ČT1, 30 minutos

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.02.2025, 18:25

Disponible en 5 días
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 10:05

20.2. 10:05, ČT1, 25 minutos

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 10:05

Disponible en 4 días
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 04:45

20.2. 04:45, ČT1, 30 minutos

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 04:45

Disponible en 9 horas
Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.02.2025, 18:25

15.2. 18:25, ČT1, 30 minutos

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.02.2025, 18:25

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 18.01.2025, 18:25

18.1. 18:25, ČT1, 30 minutos

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 18.01.2025, 18:25

Episode

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 16.01.2025, 10:10

16.1. 10:10, ČT1, 25 minutos

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 16.01.2025, 10:10

Sobre el evento

checo

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.