Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 17:25

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 23.01.2025, 17:25

Kluci v akci (Dětský den)

23.1. 17:25
TV Paprika
30 minut

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Více informací

Epizody

11 Dostupné epizody Ukázat 2 budoucích epizod
Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 27.02.2025, 04:50

27.2. 04:50, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 27.02.2025, 04:50

Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 25.01.2025, 18:25

25.1. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 25.01.2025, 18:25

O pořadu

česky

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.