Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 14.01.2025, 23:10

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 14.01.2025, 23:10

Kluci v akci (Protichřipková)

14.1. 23:10
TV Paprika
30 minut

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Więcej informacji

Odcinki

43 Dostępne odcinki Pokaż 10 przyszłe odcinki
Dostępne za 4 godziny
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 22:50

3.2. 22:50, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.02.2025, 22:50

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 09.01.2025, 09:50

9.1. 09:50, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 09.01.2025, 09:50

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 09.01.2025, 04:45

9.1. 04:45, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 09.01.2025, 04:45

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.01.2025, 18:25

4.1. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.01.2025, 18:25

O audycji

czeski

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.