Tom Kerridge: nedělní oběd

Tom Kerridge: nedělní oběd

S02E08 - Francie

23.12. 23:30
TV Paprika
30 minut

Tomova hostina evokující francouzské chutě má ve svém středu bujabézu, výbornou rybí polévku z mořského okouna, parmy a mušlí, která se podává pokapaná olejem z krevet. Dezertem je profiterol plněný pralinkovým krémem a ozdobený čokoládovou polevou.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
S01E07

Tom Kerridge: nedělní oběd (Zima)

11.12. 12:15, TV Paprika, 30 minut

Tom Kerridge: nedělní oběd (Zima)

Tomovým zimním pokrmem je vydatné hovězí ragú s celerovobramborovou kaší a listovou zeleninou. Hlavní chod je ještě příjemnější s křupavými šalotkami. A co se dezertu týče, přichází ke slovu Tomova oblíbená zimní sladkost - crumble s ovocem a se šodó.

S01E08

Tom Kerridge: nedělní oběd (Indie)

12.12. 12:15, TV Paprika, 30 minut

Tom Kerridge: nedělní oběd (Indie)

Tomovu nedělnímu obědu v indickém stylu dominuje sametově jemné kuřecí karí na másle. Ke karí se velice hodí naanský chléb, rýžový pilaf s hráškem a špenátová raita s mátou. Dezertem, který oběd uzavírá, jsou pusinkové minidortíky pavlova, ochucené krásně barevným mangem a maracujou.

Podobne audycje

Výprava do neznáma
60 zvířecích zabijáků
Filmy a realita
Sofie První
Paranormální naléhavé případy
Výroba potravin
Mickey Mouse Funhouse
Zwykłe rzeczy - niezwykłe wynalazki

O audycji

czeski

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.