Královna čokolády
S03E05 - Královna čokolády III (5)
Dnes si udělejte slavnostní atmosféru s Kirsteniným působivým čokoládovým dortem s bobulemi. Pak se ponoříte do čokoládového nebe s nádherným čokoládovým flanem. Čokoládová královna také prozradí svůj tajný recept na rumovo-rašínovou pomazánku, která se skvěle hodí k lahodnému zlatavému ztracenému chleba.
Viac informáciíEpizódy
Séria 3Královna čokolády III (The Chocolate Queen)
Kirsten Tibballs, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky. Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!
Královna čokolády III (2)
Naučte se oklamat oči všech jemnými čokoládovými tužkami a pak zaplňte druhý žaludek dvěma čokoládovými dorty. Klasický, ale lahodný recept na lanýže, který nepochybně každého potěší, je dnes také v nabídce.
Královna čokolády III (4)
Královna čokolády III (4)
Epizoda, která udělá radost dětem. Naučí se připravit oříškové čokoládové nanuky, šťavnatý dort s čokoládou a pusinkami, zmrzlinu s lamingtonským twistem nebo čokoládovo-oříškové košíčky plněné karamelem - možností je nekonečně mnoho.
Královna čokolády III (5)
Královna čokolády III (5)
Dnes si udělejte slavnostní atmosféru s Kirsteniným působivým čokoládovým dortem s bobulemi. Pak se ponoříte do čokoládového nebe s nádherným čokoládovým flanem. Čokoládová královna také prozradí svůj tajný recept na rumovo-rašínovou pomazánku, která se skvěle hodí k lahodnému zlatavému ztracenému chleba.
Podobné tituly
O programe
Kirsten Tibballs, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky.
Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!