Tom Kerridge: nedělní oběd

Tom Kerridge: nedělní oběd

S01E07 - Tom Kerridge: nedělní oběd (Zima)

10.12. 23:30
TV Paprika
30 minút

Tomovým zimním pokrmem je vydatné hovězí ragú s celerovobramborovou kaší a listovou zeleninou. Hlavní chod je ještě příjemnější s křupavými šalotkami. A co se dezertu týče, přichází ke slovu Tomova oblíbená zimní sladkost - crumble s ovocem a se šodó.

Viac informácií
Nahrať
Nahrávať seriál

Epizódy

Séria 1
S01E01

Léto

3.12. 12:15, TV Paprika, 30 minút

Léto

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.

S01E02

Tom Kerridge: nedělní oběd (Mexiko)

4.12. 12:15, TV Paprika, 30 minút

Tom Kerridge: nedělní oběd (Mexiko)

Tom letí s diváky do Mexika, aby jim tam ukázal svůj nejnovější recept na nedělní oběd. Tentokrát podává pomalu pečenou hovězí hruď na chili papričkách a k ní kořeněnou rýži s rajčaty, kyselou červenou cibuli, ananasovou salsu a zelný salát s citrusovými plody. A zlatým hřebem na konci hostiny je křupavý, do zlatova upečený churros se slaným karamelem a čokoládovou polevou.

Dostupné o 9 hodín
S01E03

Tom Kerridge: nedělní oběd (Jaro)

4.12. 23:30, TV Paprika, 30 minút

Tom Kerridge: nedělní oběd (Jaro)

Na dveře Tomovy kuchyně zaklepalo jaro. A tak nám servíruje pomalu pečené jehně na lůžku z tenkých bramborových plátků. K jemnému jehněčímu masu přidá na talíř gratinovanou brokolici se sýrem a křupavý salát, to jsou totiž nejlepší představitelé sezónní zeleniny. Na závěr jarního menu má pro nás Tom zajímavou sladkost, kterou je panna cotta s rebarborou a krvavými pomeranči.

Dostupné o 1 deň
S01E04

Tom Kerridge: nedělní oběd (Ryby)

5.12. 23:30, TV Paprika, 30 minút

Tom Kerridge: nedělní oběd (Ryby)

Tom Kerridge tentokrát nese na stůl vynikající fish and chips. Přílohou k chutnému lososovému filé, obloženému krevetami na česneku, které se peklo na hnědém másle, tvoří bezvadné třikrát pečené brambory a tři druhy zeleniny opravdu zelené barvy. Jako dezert nám kuchař nabídne senzační kávový dort s pralinkovým krémem s oříšky.

Dostupné o 2 dni
S01E05

Tom Kerridge: nedělní oběd (Podzim)

6.12. 23:30, TV Paprika, 30 minút

Tom Kerridge: nedělní oběd (Podzim)

Co lepšího si můžeme přát k podzimnímu obědu než vepřovou pečeni s křupavou kůrčičkou! K tomu nám Tom nabídne jablečný a částečně ciderový sós a jemnou zelenou salsu. Prozradí divákům tajemství dokonale upečených brambor a podělí se s nimi o pár fantastických nápadů, co a jak se dá uvařit z kapusty. Menu uzavírá výborný dort s ostružinami a mandlemi.

Dostupné o 5 dní
S01E06

Tom Kerridge: nedělní oběd (Itálie)

9.12. 23:30, TV Paprika, 30 minút

Tom Kerridge: nedělní oběd (Itálie)

Toma inspirovaly chutě domácích italských kuchyní, a tak začal připravovat lákavé vegetariánské cannelloni. Nádherně upečené těstoviny jsou plněné houbami, lilky a rajčaty, na vrchu je vrstva bešamelu se sýrem. K tomu nabízí chutný česnekový chléb a salát z červené cikorky a špenátu. Řadu italských chodů uzavírá dezert, kterým je dort s polenty s citronem a rozmarýnem. Před podáváním se nazdobí šlehačkou.

Dostupné o 6 dní
S01E07

Tom Kerridge: nedělní oběd (Zima)

10.12. 23:30, TV Paprika, 30 minút

Tom Kerridge: nedělní oběd (Zima)

Tomovým zimním pokrmem je vydatné hovězí ragú s celerovobramborovou kaší a listovou zeleninou. Hlavní chod je ještě příjemnější s křupavými šalotkami. A co se dezertu týče, přichází ke slovu Tomova oblíbená zimní sladkost - crumble s ovocem a se šodó.

Podobné tituly

Na návštěvě u tuningové firmy West Coast Customs
60 zvířecích zabijáků
Nejkrásnější britské zahrady
Paranormální naléhavé případy
Mickey Mouse Funhouse
Dcery duchem
Veterináři pro neobvyklá domácí zvířata
Alice's Wonderland Bakery

O programe

česky

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.