Justininy francouzské delikatesy

Justininy francouzské delikatesy

S01E08 - Justininy francouzské delikatesy (8)

8.12. 06:30
TV Paprika
30 minutos

V závěrečné epizodě Justine uvaří mušle na úchvatném zámku a navštíví kouzelnou vesničku Brantome, kde se naučí tajemství prvotřídní francouzské kuchyně od šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou.

más información
Grabar
Grabar serie

Episodios

Temporada 1
S01E05

Episode 5

30.11. 14:30, TV Paprika, 30 minutos

Episode 5

Justine si pochutná na oceňovaném kozím sýru v La Ferme d'Ulteria, připraví čerstvý salát. Dnes spolupracuje s šéfkuchařem Leem na kapitánské večeři v historickém regionu Dordogne.

S01E06

Episode 6

1.12. 14:30, TV Paprika, 30 minutos

Episode 6

Ponořte se s Justine do tajemství lanýžů ve vesnici Sorges. Zažijte ochutnávky, lov i autentické způsoby, jak si vychutnat jejich zemitou chuť. Cesta pokračuje do Borréze, kde se do centra pozornosti dostane nejjemnější pstruh v zemi, spojený s delikátním receptem podtrhujícím jeho chuť.

S01E07

Justininy francouzské delikatesy (7)

1.12. 22:00, TV Paprika, 30 minutos

Justininy francouzské delikatesy (7)

V tomto díle Justine navštíví okouzlující staré město Sarlat, kde prozkoumá místní živý trh. Po ochutnání zdejších dobrot a nákupu čerstvých produktů připraví vynikající konfitovanou kachnu. Při západu slunce Justine najde nádherné místo pro dokonalý francouzský piknik.

Disponible en 4 días
S01E08

Justininy francouzské delikatesy (8)

7.12. 22:00, TV Paprika, 30 minutos

Justininy francouzské delikatesy (8)

V závěrečné epizodě Justine uvaří mušle na úchvatném zámku a navštíví kouzelnou vesničku Brantome, kde se naučí tajemství prvotřídní francouzské kuchyně od šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou.

Eventos similares

Chef Lignac po francouzsku
Luxusní delikatesy
90 dní do svatby: láska až za hrob?
Mořský svět Jonathana Birda
Titanes de la ingeniería
Bliss
Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem

Sobre el evento

checo

Justine si pochutná na oceňovaném kozím sýru v La Ferme d'Ulteria, připraví čerstvý salát. Dnes spolupracuje s šéfkuchařem Leem na kapitánské večeři v historickém regionu Dordogne.