Tom Kerridge: nedělní oběd

Tom Kerridge: nedělní oběd

S01E03 - Tom Kerridge: nedělní oběd (Jaro)

4.12. 23:30
TV Paprika
30 minut

Na dveře Tomovy kuchyně zaklepalo jaro. A tak nám servíruje pomalu pečené jehně na lůžku z tenkých bramborových plátků. K jemnému jehněčímu masu přidá na talíř gratinovanou brokolici se sýrem a křupavý salát, to jsou totiž nejlepší představitelé sezónní zeleniny. Na závěr jarního menu má pro nás Tom zajímavou sladkost, kterou je panna cotta s rebarborou a krvavými pomeranči.

Více informací

Podobné tituly

60 zvířecích zabijáků
Jak to dělají
Výroba potravin
Bugs Bunny Builders
Jak se to dělá
Veterináři pro neobvyklá domácí zvířata

O pořadu

česky

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.