Od farmáře na talíř s Prăjiturelou

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou

S01E02 - GardenBio

16.11. 09:15
TV Paprika
30 minutes

Gardenbio, zelená oáza Vidăcut, nás vítá, abychom objevili chuť čerstvé, pečlivě pěstované zeleniny. Díky biointenzivním zahradnickým metodám jsou na všech rostlinách patrné stopy vzorné práce a vášně zdejšího týmu. Od farmáře přímo na talíř, to je zárukou zdravých a chutných kulinářských zážitků.

More information

Episodes

Season 1
S01E03

Pstruží farma Albota

17.11. 09:15, TV Paprika, 30 minutes

Pstruží farma Albota

V této epizodě poznáme inovativní koncepci albotské pstruží farmy. Zaměříme se při tom na krátký potravinový řetězec. Sledujeme cestu pstruhů od jejich chovu v křišťálově čisté vodě až po okamžik, kdy se z nich stane pochoutka podávaná v restauraci, která je součástí farmy. Zaostřeno na čerstvost, kulinářskou kvalitu a správnou chuť.

S01E04

Ojtoz - z lesa na talíř

23.11. 09:15, TV Paprika, 30 minutes

Ojtoz - z lesa na talíř

V samém srdci přírody, v Ojtozu, s pomocí tety Janky zjistíme, že nejstarší formou hospodářství je sám les. Společně sbíráme dary roční doby, které proměníme v chutné a zdravé pokrmy. Člověk a příroda v dokonalé rovnováze!

S01E05

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Zámek Bethlen-Hallerů v Jidve)

24.11. 01:10, TV Paprika, 30 minutes

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Zámek Bethlen-Hallerů v Jidve)

Objevme říši chutí v okolí zámku Bethlen-Hallerů. Všechny pozemky, od rozlehlých vinic až po biozahradnictví, hýří fantastickým životem. Koncepci "od farmáře na talíř" tady ztělesňují vynikající jídla připravená z pečlivě pěstovaných, čerstvých surovin.

Available in 15 hours
S01E06

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Milk)

24.11. 17:00, TV Paprika, 30 minutes

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Milk)

Na cestě po stopách unikátních chutí dnes navštívíme Karpaten Milk. Přijeli jsme do kraje s bohatými tradicemi v oblasti zpracovávání mléka a krok za krokem sledujeme zdejší výrobu zralých sýrů. Od sběru mléka až po samotný proces zrání. Ochutnáme sýry nesoucí místní krajové názvy a seznámíme se s příběhy skrytými v pozadí jednotlivých receptů.

Similar shows

News Is the News, The
Greasy Melo
Extreme Makeover: Home Edition
Tequila and Bonetti
Spatalot

About show

Czech

V této epizodě poznáme inovativní koncepci albotské pstruží farmy. Zaměříme se při tom na krátký potravinový řetězec. Sledujeme cestu pstruhů od jejich chovu v křišťálově čisté vodě až po okamžik, kdy se z nich stane pochoutka podávaná v restauraci, která je součástí farmy. Zaostřeno na čerstvost, kulinářskou kvalitu a správnou chuť.