Gino: Maminčina kuchyně

Gino: Maminčina kuchyně

S01E03 - Episode 3

12.11. 18:40
TV Paprika
30 minutos

Gino D'Acampo, který se naučil péci pizzu a na sporém ohni pomalu vařit ragú od babičky Flory, vyjíždí na cestu, jež by měla spojit několik generací jeho rozvětvené rodiny. Procestuje Itálii a pěje ódy na ženy, které se vždy uměly postarat o plné mísy a pohodu rodinného stolu a po řadu století formovaly gastronomii Ginovy rodné země. Nejprve navštíví místo, kde všechno začalo: Torre del Greco v Neapoli, kde se v kuchyni své babičky a maminky naučil vařit. Mezi dalšími zastaveními na jeho pouti figuruje i Florencie a Bologna. Tam ochutná lokální pochutiny připravované matkami tamějších rodin.

más información

Episodios

Temporada 1
S01E05

Episode 5

15.11. 12:20, TV Paprika, 30 minutos

Episode 5

Gino D'Acampo, který se naučil péci pizzu a na sporém ohni pomalu vařit ragú od babičky Flory, vyjíždí na cestu, jež by měla spojit několik generací jeho rozvětvené rodiny. Procestuje Itálii a pěje ódy na ženy, které se vždy uměly postarat o plné mísy a pohodu rodinného stolu a po řadu století formovaly gastronomii Ginovy rodné země. Nejprve navštíví místo, kde všechno začalo: Torre del Greco v Neapoli, kde se v kuchyni své babičky a maminky naučil vařit. Mezi dalšími zastaveními na jeho pouti figuruje i Florencie a Bologna. Tam ochutná lokální pochutiny připravované matkami tamějších rodin.

S01E06

Gino: Maminčina kuchyně (6)

18.11. 12:20, TV Paprika, 30 minutos

Gino: Maminčina kuchyně (6)

Back from his whistle-stop culinary tour, in this series finale, Gino returns to his hometown and the heart of his extended Italian family. He cooks a modern twist on a traditional aubergine parmigiana in the foothills of Mount Vesuvius before hosting duties begin. It’s all hands on deck for Gino and his relatives to prepare an Italian feast to honour his Aunt Clara and toast her with a special (and strong!) wild fennel spritz. Expect tears and laughter at this emotional reunion.

Eventos similares

Příběhy ze zahradí kuchyně
Mistrovské pečení - Kanada
Skinwalker: El Rancho Maldito
Mickey Mouse Funhouse
Právo a pořádek

Sobre el evento

checo

Gino D'Acampo, který se naučil péci pizzu a na sporém ohni pomalu vařit ragú od babičky Flory, vyjíždí na cestu, jež by měla spojit několik generací jeho rozvětvené rodiny. Procestuje Itálii a pěje ódy na ženy, které se vždy uměly postarat o plné mísy a pohodu rodinného stolu a po řadu století formovaly gastronomii Ginovy rodné země. Nejprve navštíví místo, kde všechno začalo: Torre del Greco v Neapoli, kde se v kuchyni své babičky a maminky naučil vařit. Mezi dalšími zastaveními na jeho pouti figuruje i Florencie a Bologna. Tam ochutná lokální pochutiny připravované matkami tamějších rodin.