Královna čokolády
S03E10 - Královna čokolády III (The Chocolate Queen 10/)
Kirsten Tibballs, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky. Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!
Více informacíEpizody
Řada 3Královna čokolády III (4)
Epizoda, která udělá radost dětem. Naučí se připravit oříškové čokoládové nanuky, šťavnatý dort s čokoládou a pusinkami, zmrzlinu s lamingtonským twistem nebo čokoládovo-oříškové košíčky plněné karamelem - možností je nekonečně mnoho.
Královna čokolády III (5)
Dnes si udělejte slavnostní atmosféru s Kirsteniným působivým čokoládovým dortem s bobulemi. Pak se ponoříte do čokoládového nebe s nádherným čokoládovým flanem. Čokoládová královna také prozradí svůj tajný recept na rumovo-rašínovou pomazánku, která se skvěle hodí k lahodnému zlatavému ztracenému chleba.
Královna čokolády III (6)
Královna čokolády III (6)
V dnešní epizodě se zamotejte do Kirstenina krémového semifredda spojeného s jahodami, nebo to nechte jednoduché a dopřejte si krásná čokoládová lízátka. Kirsten také připraví mramorový dort, který chutná stejně dobře, jako vypadá, a posune snídani na vyšší úroveň díky lahodným brioškovým buchtám.
Královna čokolády III (7)
Královna čokolády III (7)
Od elegantních labutí až po jemné čokoládové trubičky - je čas na domácí dezerty, které jsou stejně dobré jako v jakékoli dobré restauraci. Další na jídelním lístku jsou Kirsteniny zářivé jahody v čokoládové polevě a chutné bezé z mushroom v čokoládě.
Podobné tituly
O pořadu
Kirsten Tibballs, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky.
Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!