Tom Kerridge: nedělní oběd

Tom Kerridge: nedělní oběd

S02E08 - Francie

4.10. 19:40
TV Paprika
30 minut

Tomova hostina evokující francouzské chutě má ve svém středu bujabézu, výbornou rybí polévku z mořského okouna, parmy a mušlí, která se podává pokapaná olejem z krevet. Dezertem je profiterol plněný pralinkovým krémem a ozdobený čokoládovou polevou.

Více informací

Epizody

Řada 2
S02E06

Čína

20.12. 12:15, TV Paprika, 30 minut

Čína

Tomovo čínské obědové menu se skládá z křupavé kachny a klasické přílohy – mimo jiné i chutné švestkové omáčky. K tomu kuchař nabízí těstoviny smažené ve woku a melounový salát. Závěrečným dezertem je banán v těstíčku se zmrzlinou ze zelených citronů a kokosu.

S02E07

Pečené kuře

23.12. 12:15, TV Paprika, 30 minut

Pečené kuře

K letnímu obědu Tom každému hostu předloží menší kuřátko s česnekem, kořením a citronem. Jídlo skvěle doplňují brambory pečené ve slupce, italský salát panzanella a americký rančerský salát. Nakonec přichází na stůl dezert: piškot Viktorie plněný tvarohem ochuceným maracujou.

S02E08

Francie

24.12. 12:15, TV Paprika, 30 minut

Francie

Tomova hostina evokující francouzské chutě má ve svém středu bujabézu, výbornou rybí polévku z mořského okouna, parmy a mušlí, která se podává pokapaná olejem z krevet. Dezertem je profiterol plněný pralinkovým krémem a ozdobený čokoládovou polevou.

Podobné tituly

Výprava do neznáma
60 zvířecích zabijáků
Výroba potravin
Filmy a realita
Jak to dělají
Jak se to dělá
Bugs Bunny Builders

O pořadu

česky

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.