Sophie Grigson ochutnává Itálii

Sophie Grigson ochutnává Itálii

S02E06 - Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Slané jako moře)

1.8. 19:30
TV Paprika
30 minut

Bez soli se dost dobře nedá vařit – nepoužívá se jen jako koření, ale i ke konzervování. Sophie navštíví nevšední solné pouště a setká se s hospodářem, který v písku poblíž mořského pobřeží pěstuje výsadbovou cibuli. Pak přijde na řadu trullo, kde se chystá slaná treska s rajčaty.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
S02E01

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Rajče po italsku)

26.7. 11:10, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Rajče po italsku)

Těžko si lze představit, že by v italské restauraci chyběla rajčata. Spisovatelka, moderátorka a gastroblogerka Sophie Grigson rajčata miluje, a tak se vydává na cestu, aby i divákům ukázala, jak se rajčata pěstují, zpracovávají a skladují v Puglii.

Dostępne za 3 godziny
S02E02

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Ďábelské a andělské - něco krémového, něco pálivého)

26.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Ďábelské a andělské - něco krémového, něco pálivého)

Itálie je země protikladů. Jídla jsou tu buď velice bledá a sladká, nebo jsou plná chili koření, červená a pálivá. Kuchařka a spisovatelka se v tomto kraji naučí, jak se dělá nejměkčí ricotta, a potom si zajede do Bari, kde ochutná korejské kulinářské kreace, "říznuté" chuťovou paletou Puglie.

Dostępne za 3 dni
S02E03

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Dát si něco moc dobrého)

29.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Dát si něco moc dobrého)

Sophie se zastavuje na překvapivém místě - u místní benzínové pumpy, kde se dají v restauraci ochutnat regionální pokrmy. Později vaří vydatné jídlo oxfordským přátelům a v trullu peče kuře s vynikající ingrediencí, kterou nikdo nečeká, ale tím větší udělá všem radost.

Dostępne za 4 dni
S02E04

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Inovátoři)

30.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Inovátoři)

Sophie tentokrát v okolí svého bydliště mapuje nové nápady, nové produkty a nápaditá ozvláštnění tradičních jídel. Novou restauraci, která prodává hostům pokrmy na doma, nektar z lusku svatojánského chleba, jakož i automat, který je v provozu 24 hodin denně a nabízí i prosecco.

Dostępne za 5 dni
S02E05

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Vůně a chuť slunce)

31.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Vůně a chuť slunce)

V kraji, kde nyní Sophie žije, se nachází řada polí, na nichž si člověk může natrhat spoustu bylinek a koření. Sophie si vezme k ruce odborníky a spolu s nimi hledá letní rostliny, které poslouží jako koření. Doma pak umíchá jednoduchý obilný salát s bazalkou, petrželí, mátou a loupaným chřestem.

Dostępne za 6 dni
S02E06

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Slané jako moře)

1.8. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Slané jako moře)

Bez soli se dost dobře nedá vařit – nepoužívá se jen jako koření, ale i ke konzervování. Sophie navštíví nevšední solné pouště a setká se s hospodářem, který v písku poblíž mořského pobřeží pěstuje výsadbovou cibuli. Pak přijde na řadu trullo, kde se chystá slaná treska s rajčaty.

Podobne audycje

Obávané anglické věznice
Lovci duchov
Osudové cesty
Freeride world tour 2018, ep
Kam k nám
Seznam ex
Primáti
Pizzaři z Parmy
Kluci, pozor

O audycji

czeski

Sophie navštíví místní trh, uvaří sezónní pokrm z cuket, u sousedů se naučí plnit lilek a překvapí přátele chřestovou frittatou.