Sophie Grigson ochutnává Itálii

Sophie Grigson ochutnává Itálii

S02E01 - Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Rajče po italsku)

26.7. 11:10
TV Paprika
30 minut

Těžko si lze představit, že by v italské restauraci chyběla rajčata. Spisovatelka, moderátorka a gastroblogerka Sophie Grigson rajčata miluje, a tak se vydává na cestu, aby i divákům ukázala, jak se rajčata pěstují, zpracovávají a skladují v Puglii.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
Dostępne za 5 dni
S02E01

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Rajče po italsku)

25.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Rajče po italsku)

Těžko si lze představit, že by v italské restauraci chyběla rajčata. Spisovatelka, moderátorka a gastroblogerka Sophie Grigson rajčata miluje, a tak se vydává na cestu, aby i divákům ukázala, jak se rajčata pěstují, zpracovávají a skladují v Puglii.

Dostępne za 6 dni
S02E02

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Ďábelské a andělské - něco krémového, něco pálivého)

26.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Ďábelské a andělské - něco krémového, něco pálivého)

Itálie je země protikladů. Jídla jsou tu buď velice bledá a sladká, nebo jsou plná chili koření, červená a pálivá. Kuchařka a spisovatelka se v tomto kraji naučí, jak se dělá nejměkčí ricotta, a potom si zajede do Bari, kde ochutná korejské kulinářské kreace, "říznuté" chuťovou paletou Puglie.

Podobne audycje

Kam k nám
Sophiina volba
Primáti
Pizzaři z Parmy
Kluci, pozor
Hitlerova moc
Znovuzrození legendárních letounů

O audycji

czeski

Sophie navštíví místní trh, uvaří sezónní pokrm z cuket, u sousedů se naučí plnit lilek a překvapí přátele chřestovou frittatou.