Tom Kerridge: nedělní oběd

Tom Kerridge: nedělní oběd

S01E08 - Tom Kerridge: nedělní oběd (Indie)

23.7. 10:45
TV Paprika
25 minutes

Tomovu nedělnímu obědu v indickém stylu dominuje sametově jemné kuřecí karí na másle. Ke karí se velice hodí naanský chléb, rýžový pilaf s hráškem a špenátová raita s mátou. Dezertem, který oběd uzavírá, jsou pusinkové minidortíky pavlova, ochucené krásně barevným mangem a maracujou.

More information

Episodes

Season 1
S01E01

Léto

16.9. 11:10, TV Paprika, 25 minutes

Léto

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.

S01E02

Tom Kerridge: nedělní oběd (Mexiko)

17.9. 11:10, TV Paprika, 25 minutes

Tom Kerridge: nedělní oběd (Mexiko)

Tom letí s diváky do Mexika, aby jim tam ukázal svůj nejnovější recept na nedělní oběd. Tentokrát podává pomalu pečenou hovězí hruď na chili papričkách a k ní kořeněnou rýži s rajčaty, kyselou červenou cibuli, ananasovou salsu a zelný salát s citrusovými plody. A zlatým hřebem na konci hostiny je křupavý, do zlatova upečený churros se slaným karamelem a čokoládovou polevou.

S01E03

Tom Kerridge: nedělní oběd (Jaro)

18.9. 01:10, TV Paprika, 25 minutes

Tom Kerridge: nedělní oběd (Jaro)

Na dveře Tomovy kuchyně zaklepalo jaro. A tak nám servíruje pomalu pečené jehně na lůžku z tenkých bramborových plátků. K jemnému jehněčímu masu přidá na talíř gratinovanou brokolici se sýrem a křupavý salát, to jsou totiž nejlepší představitelé sezónní zeleniny. Na závěr jarního menu má pro nás Tom zajímavou sladkost, kterou je panna cotta s rebarborou a krvavými pomeranči.

Available in 14 hours
S01E04

Tom Kerridge: nedělní oběd (Ryby)

18.9. 19:40, TV Paprika, 30 minutes

Tom Kerridge: nedělní oběd (Ryby)

Tom Kerridge tentokrát nese na stůl vynikající fish and chips. Přílohou k chutnému lososovému filé, obloženému krevetami na česneku, které se peklo na hnědém másle, tvoří bezvadné třikrát pečené brambory a tři druhy zeleniny opravdu zelené barvy. Jako dezert nám kuchař nabídne senzační kávový dort s pralinkovým krémem s oříšky.

Available in 1 day
S01E05

Tom Kerridge: nedělní oběd (Podzim)

19.9. 19:40, TV Paprika, 30 minutes

Tom Kerridge: nedělní oběd (Podzim)

Co lepšího si můžeme přát k podzimnímu obědu než vepřovou pečeni s křupavou kůrčičkou! K tomu nám Tom nabídne jablečný a částečně ciderový sós a jemnou zelenou salsu. Prozradí divákům tajemství dokonale upečených brambor a podělí se s nimi o pár fantastických nápadů, co a jak se dá uvařit z kapusty. Menu uzavírá výborný dort s ostružinami a mandlemi.

Available in 2 days
S01E06

Tom Kerridge: nedělní oběd (Itálie)

20.9. 19:40, TV Paprika, 30 minutes

Tom Kerridge: nedělní oběd (Itálie)

Toma inspirovaly chutě domácích italských kuchyní, a tak začal připravovat lákavé vegetariánské cannelloni. Nádherně upečené těstoviny jsou plněné houbami, lilky a rajčaty, na vrchu je vrstva bešamelu se sýrem. K tomu nabízí chutný česnekový chléb a salát z červené cikorky a špenátu. Řadu italských chodů uzavírá dezert, kterým je dort s polenty s citronem a rozmarýnem. Před podáváním se nazdobí šlehačkou.

Available in 5 days
S01E07

Tom Kerridge: nedělní oběd (Zima)

23.9. 19:40, TV Paprika, 30 minutes

Tom Kerridge: nedělní oběd (Zima)

Tomovým zimním pokrmem je vydatné hovězí ragú s celerovobramborovou kaší a listovou zeleninou. Hlavní chod je ještě příjemnější s křupavými šalotkami. A co se dezertu týče, přichází ke slovu Tomova oblíbená zimní sladkost - crumble s ovocem a se šodó.

Available in 6 days
S01E08

Tom Kerridge: nedělní oběd (Indie)

24.9. 19:40, TV Paprika, 30 minutes

Tom Kerridge: nedělní oběd (Indie)

Tomovu nedělnímu obědu v indickém stylu dominuje sametově jemné kuřecí karí na másle. Ke karí se velice hodí naanský chléb, rýžový pilaf s hráškem a špenátová raita s mátou. Dezertem, který oběd uzavírá, jsou pusinkové minidortíky pavlova, ochucené krásně barevným mangem a maracujou.

Similar shows

Apocalypse: Hitler Takes on the East
Serengeti
Universe

About show

Czech

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.