Čtyři roční období s šéfkuchařem

Čtyři roční období s šéfkuchařem

S01E04 - Episode 4

17.7. 11:40
TV Paprika
30 minutos

Vařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.

más información
Grabar
Grabar serie

Episodios

Temporada 1
S01E01

Episode 1

12.7. 16:15, TV Paprika, 30 minutos

Episode 1

Vařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.

S01E02

Episode 2

15.7. 16:15, TV Paprika, 30 minutos

Episode 2

Vařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.

S01E03

Episode 3

16.7. 16:15, TV Paprika, 30 minutos

Episode 3

Vařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.

Disponible en 16 horas
S01E04

Episode 4

17.7. 11:40, TV Paprika, 30 minutos

Episode 4

Vařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.

Disponible en 1 días
S01E05

Episode 5

18.7. 11:40, TV Paprika, 30 minutos

Episode 5

Vařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.

Disponible en 2 días
S01E06

Episode 6

19.7. 11:40, TV Paprika, 30 minutos

Episode 6

Vařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.

Disponible en 5 días
S01E07

Episode 7

22.7. 11:40, TV Paprika, 30 minutos

Episode 7

Vařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.

Eventos similares

Se šéfkuchařem kolem světa
Pettson a Fiškus
Božia zóna
Čína na jazyku
Hrabě Monte Christo
Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou

Sobre el evento

checo

Vařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.