Sophie Grigson ochutnává Itálii

Sophie Grigson ochutnává Itálii

S01E01 - Den na trhu

11.7. 19:30
TV Paprika
30 minut

Sophie navštíví místní trh, uvaří sezónní pokrm z cuket, u sousedů se naučí plnit lilek a překvapí přátele chřestovou frittatou.

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál

Epizody

Řada 1
S01E01

Den na trhu

12.7. 01:05, TV Paprika, 25 minut

Den na trhu

Sophie navštíví místní trh, uvaří sezónní pokrm z cuket, u sousedů se naučí plnit lilek a překvapí přátele chřestovou frittatou.

Dostupné za 8 hodin
S01E02

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Maso, maso, maso)

12.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Maso, maso, maso)

Sophie zajde k řezníkovi a ke svým sousedům, aby poznala zdejší masová jídla. Doma připravuje těstoviny a masové knedlíčky, zatímco venku na grilu peče vepřovou roládu.

Dostupné za 3 dny
S01E03

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Těstoviny - základ života)

15.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Těstoviny - základ života)

Sophie připravuje doma těstoviny známé jako orecchiette a venku vaří pro přátele těstoviny s cizrnou. Navštíví také hrnčířskou dílnu, která je vyhlášená svými talíři na těstoviny.

Dostupné za 4 dny
S01E04

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Chleba a pizza)

16.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Chleba a pizza)

Sophie objevuje sušenky taralli z vína a olivového oleje, zkouší přijít na kloub záhadě dokonalé pizzy a nakonec ve venkovní peci sama jednu pizzu upeče.

Dostupné za 5 dnů
S01E05

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Olivový olej - elixír života)

18.7. 01:05, TV Paprika, 25 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Olivový olej - elixír života)

Sophie s použitím čokolády a olivového oleje dělá mousse, dále pak navštíví jedno z nejstarších hospodářství specializovaných na pěstování oliv a výrobu oleje a upeče kuře ochucené citronem, česnekem a olivami.

Dostupné za 6 dnů
S01E06

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Příběhy z ovocného sadu)

18.7. 19:30, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii (Příběhy z ovocného sadu)

Třešně už uzrály, bude třeba je česat a Sophie pozná jejich různé druhy. Třešně použije k pečení svého oblíbeného moučníku, který se jmenuje pasticciotto, a potom v tradiční italské chatrči, známé jako trullo, peče ke grilovanému cejnovi focaccii barese.

Podobné tituly

Kam k nám
Primáti
Sophiina volba
Pizzaři z Parmy
Kluci, pozor
Kluci v zákulisí
Národ Z
Hitlerova moc
Znovuzrození legendárních letounů

O pořadu

česky

Sophie navštíví místní trh, uvaří sezónní pokrm z cuket, u sousedů se naučí plnit lilek a překvapí přátele chřestovou frittatou.