Tom Kerridge: nedělní oběd

Tom Kerridge: nedělní oběd

S01E01 - Léto

11.7. 19:05
TV Paprika
25 minut

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál

Epizody

Řada 1
S01E01

Léto

12.7. 00:40, TV Paprika, 25 minut

Léto

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.

Dostupné za 10 hodin
S01E02

Tom Kerridge: nedělní oběd (Mexiko)

12.7. 19:05, TV Paprika, 25 minut

Tom Kerridge: nedělní oběd (Mexiko)

Tom letí s diváky do Mexika, aby jim tam ukázal svůj nejnovější recept na nedělní oběd. Tentokrát podává pomalu pečenou hovězí hruď na chili papričkách a k ní kořeněnou rýži s rajčaty, kyselou červenou cibuli, ananasovou salsu a zelný salát s citrusovými plody. A zlatým hřebem na konci hostiny je křupavý, do zlatova upečený churros se slaným karamelem a čokoládovou polevou.

Dostupné za 3 dny
S01E03

Tom Kerridge: nedělní oběd (Jaro)

15.7. 19:05, TV Paprika, 25 minut

Tom Kerridge: nedělní oběd (Jaro)

Na dveře Tomovy kuchyně zaklepalo jaro. A tak nám servíruje pomalu pečené jehně na lůžku z tenkých bramborových plátků. K jemnému jehněčímu masu přidá na talíř gratinovanou brokolici se sýrem a křupavý salát, to jsou totiž nejlepší představitelé sezónní zeleniny. Na závěr jarního menu má pro nás Tom zajímavou sladkost, kterou je panna cotta s rebarborou a krvavými pomeranči.

Dostupné za 4 dny
S01E04

Tom Kerridge: nedělní oběd (Ryby)

16.7. 19:05, TV Paprika, 25 minut

Tom Kerridge: nedělní oběd (Ryby)

Tom Kerridge tentokrát nese na stůl vynikající fish and chips. Přílohou k chutnému lososovému filé, obloženému krevetami na česneku, které se peklo na hnědém másle, tvoří bezvadné třikrát pečené brambory a tři druhy zeleniny opravdu zelené barvy. Jako dezert nám kuchař nabídne senzační kávový dort s pralinkovým krémem s oříšky.

Dostupné za 5 dnů
S01E05

Tom Kerridge: nedělní oběd (Podzim)

18.7. 00:40, TV Paprika, 25 minut

Tom Kerridge: nedělní oběd (Podzim)

Co lepšího si můžeme přát k podzimnímu obědu než vepřovou pečeni s křupavou kůrčičkou! K tomu nám Tom nabídne jablečný a částečně ciderový sós a jemnou zelenou salsu. Prozradí divákům tajemství dokonale upečených brambor a podělí se s nimi o pár fantastických nápadů, co a jak se dá uvařit z kapusty. Menu uzavírá výborný dort s ostružinami a mandlemi.

Dostupné za 6 dnů
S01E06

Tom Kerridge: nedělní oběd (Itálie)

18.7. 19:05, TV Paprika, 25 minut

Tom Kerridge: nedělní oběd (Itálie)

Toma inspirovaly chutě domácích italských kuchyní, a tak začal připravovat lákavé vegetariánské cannelloni. Nádherně upečené těstoviny jsou plněné houbami, lilky a rajčaty, na vrchu je vrstva bešamelu se sýrem. K tomu nabízí chutný česnekový chléb a salát z červené cikorky a špenátu. Řadu italských chodů uzavírá dezert, kterým je dort s polenty s citronem a rozmarýnem. Před podáváním se nazdobí šlehačkou.

Podobné tituly

Středomořské domy od Charlieho Luxtona
FIA European Truck Racing Championship: Zolder/2. závod
Ostrovy
FIA European Truck Racing Championship: Zolder/4. závod
Ostrovy
Rychlé kolo: Mazda MX5 Yusho

O pořadu

česky

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.