Justininy francouzské delikatesy

Justininy francouzské delikatesy

S01E07 - Justininy francouzské delikatesy (7)

6.7. 20:00
TV Paprika
30 minut

V tomto díle Justine navštíví okouzlující staré město Sarlat, kde prozkoumá místní živý trh. Po ochutnání zdejších dobrot a nákupu čerstvých produktů připraví vynikající konfitovanou kachnu. Při západu slunce Justine najde nádherné místo pro dokonalý francouzský piknik.

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál

Epizody

Řada 1
S01E05

Episode 5

30.6. 13:20, TV Paprika, 30 minut

Episode 5

Justine si pochutná na oceňovaném kozím sýru v La Ferme d'Ulteria, připraví čerstvý salát. Dnes spolupracuje s šéfkuchařem Leem na kapitánské večeři v historickém regionu Dordogne.

S01E06

Episode 6

30.6. 20:00, TV Paprika, 30 minut

Episode 6

Ponořte se s Justine do tajemství lanýžů ve vesnici Sorges. Zažijte ochutnávky, lov i autentické způsoby, jak si vychutnat jejich zemitou chuť. Cesta pokračuje do Borréze, kde se do centra pozornosti dostane nejjemnější pstruh v zemi, spojený s delikátním receptem podtrhujícím jeho chuť.

Dostupné za 1 den
S01E07

Justininy francouzské delikatesy (7)

6.7. 20:00, TV Paprika, 30 minut

Justininy francouzské delikatesy (7)

V tomto díle Justine navštíví okouzlující staré město Sarlat, kde prozkoumá místní živý trh. Po ochutnání zdejších dobrot a nákupu čerstvých produktů připraví vynikající konfitovanou kachnu. Při západu slunce Justine najde nádherné místo pro dokonalý francouzský piknik.

Dostupné za 2 dny
S01E08

Justininy francouzské delikatesy (8)

7.7. 20:00, TV Paprika, 30 minut

Justininy francouzské delikatesy (8)

V závěrečné epizodě Justine uvaří mušle na úchvatném zámku a navštíví kouzelnou vesničku Brantome, kde se naučí tajemství prvotřídní francouzské kuchyně od šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou.

Podobné tituly

Justininy tropické delikatesy
Narozeni ve Skalnatých horách
Akvárium
Co Čech, to chovatel
Nebesky dobré

O pořadu

česky

Justine si pochutná na oceňovaném kozím sýru v La Ferme d'Ulteria, připraví čerstvý salát. Dnes spolupracuje s šéfkuchařem Leem na kapitánské večeři v historickém regionu Dordogne.