Prostě maso

Prostě maso

S02E02 - Episode 2

11.6. 07:20
TV Paprika
30 minut

Tomasz Jakubiak si důkladně posvítí na neodmyslitelného hráče, který je už dlouhá staletí přítomen v našich kuchyních a na našich jídelníčcích, totiž na maso! Spolu s 98 procenty Poláků se i Tomasz považuje za člověka "masožravého". A tak v každém dílu poznáme jednoho polského chovatele, který nám prozradí, v čem se skrývá tajemství dobrého masa. Tomasz pokaždé uvaří dvě jídla, přičemž nám z první ruky ukáže a předvede všechno, co bychom o různých druzích masa, zejména o hovězím, vepřovém, o drůbeži, zvěřině a rybách, měli vědět a co nás k nim nejvíc přitahuje.

Více informací

Epizody

Řada 3
S03E07

Prostě maso III (7)

24.6. 14:15, TV Paprika, 25 minut

Prostě maso III (7)

Tomasz Jakubiak si důkladně posvítí na neodmyslitelného hráče, který je už dlouhá staletí přítomen v našich kuchyních a na našich jídelníčcích, totiž na maso! Spolu s 98 procenty Poláků se i Tomasz považuje za člověka "masožravého". A tak v každém dílu poznáme jednoho polského chovatele, který nám prozradí, v čem se skrývá tajemství dobrého masa. Tomasz pokaždé uvaří dvě jídla, přičemž nám z první ruky ukáže a předvede všechno, co bychom o různých druzích masa, zejména o hovězím, vepřovém, o drůbeži, zvěřině a rybách, měli vědět a co nás k nim nejvíc přitahuje.

S03E08

Prostě maso III (8)

24.6. 14:40, TV Paprika, 30 minut

Prostě maso III (8)

Tomasz Jakubiak si důkladně posvítí na neodmyslitelného hráče, který je už dlouhá staletí přítomen v našich kuchyních a na našich jídelníčcích, totiž na maso! Spolu s 98 procenty Poláků se i Tomasz považuje za člověka "masožravého". A tak v každém dílu poznáme jednoho polského chovatele, který nám prozradí, v čem se skrývá tajemství dobrého masa. Tomasz pokaždé uvaří dvě jídla, přičemž nám z první ruky ukáže a předvede všechno, co bychom o různých druzích masa, zejména o hovězím, vepřovém, o drůbeži, zvěřině a rybách, měli vědět a co nás k nim nejvíc přitahuje.

Podobné tituly

Pečeme s Marthou

O pořadu

česky

Tomasz Jakubiak si důkladně posvítí na neodmyslitelného hráče, který je už dlouhá staletí přítomen v našich kuchyních a na našich jídelníčcích, totiž na maso! Spolu s 98 procenty Poláků se i Tomasz považuje za člověka "masožravého". A tak v každém dílu poznáme jednoho polského chovatele, který nám prozradí, v čem se skrývá tajemství dobrého masa. Tomasz pokaždé uvaří dvě jídla, přičemž nám z první ruky ukáže a předvede všechno, co bychom o různých druzích masa, zejména o hovězím, vepřovém, o drůbeži, zvěřině a rybách, měli vědět a co nás k nim nejvíc přitahuje.