Královna čokolády

Královna čokolády

S03E10 - Královna čokolády III (The Chocolate Queen 10/)

1.6. 08:15
TV Paprika
30 minut

Kirsten Tibballs, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky. Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!

Více informací

Epizody

Řada 3
Dostupné za 5 dnů
S03E01

Královna čokolády III (The Chocolate Queen)

17.7. 21:15, TV Paprika, 30 minut

Královna čokolády III (The Chocolate Queen)

Kirsten Tibballs, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky. Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!

Dostupné za 6 dnů
S03E02

Královna čokolády III (2)

18.7. 21:15, TV Paprika, 30 minut

Královna čokolády III (2)

Naučte se oklamat oči všech jemnými čokoládovými tužkami a pak zaplňte druhý žaludek dvěma čokoládovými dorty. Klasický, ale lahodný recept na lanýže, který nepochybně každého potěší, je dnes také v nabídce.

Podobné tituly

Mary Berry peče jednoduše
Mary Berry peče klasicky
Mary se nedá vyvést z míry
Luxus za pár korun
Šéfkuchařka Mary
Se šéfkuchařem kolem světa
Jídlo pro celou rodinu
Mistrovské pečení - Nejlepší z nejlepších

O pořadu

česky

Kirsten Tibballs, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky.
Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!