Agatha Christie: Poirot

Agatha Christie: Poirot

S02E05 - Tajemné zmizení pana Davenheima

9.4. 00:00
Jednotka
50 minut
1990
Velká Británie Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller

V den, kdy očekává návštěvu jednoho ze svých konkurentů, odejde bankéř Matthew Davenheim z domu a už se nevrátí. Poirot uzavírá s vrchním inspektorem Jappem sázku, že záhadu zmizelého finančníka vyřeší, aniž by musel opustit svůj byt.(oficiální text distributora)

Více informací
Dostupné za 5 dnů
S06E01

Vánoce Hercula Poirota

25.6. 15:25, Filmbox Stars, 145 minut

Vánoce Hercula Poirota

Zasněžená Anglie oslavuje svátky lidu a míru. Bohatý stařec Simeon Lee si k sobě sezval celou rodinu, mezi hosty jsou i Hercule Poirot a inspektor Japp. Ti zde mají zvláštní poslání: pán domu je požádal, aby bedlivě sledovali vývoj vztahů a událostí, neboť se chystá změnit závěť a některé dědice z ní vyškrtnout. Všichni, koho se to týká, jsou zcela pochopitelně nervózní - jde totiž o výtěžek z jihoafrických diamantových nalezišť. Než však pan Lee stačí provést zamýšlený právní úkon, ozve se z jeho pokoje zoufalý výkřik, a když se ostatním podaří vylomit dveře, je už pozdě. Stařec je mrtev, v místnosti panuje neuvěřitelný chaos a z trezoru zmizely vzácné drahokamy...(oficiální text distributora)

O pořadu

audio popis (AD), slovensky slo
1990
Velká Británie Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller

Malý belgický detektiv Hercule Poirot (David Suchet) s knírkem upraveným dle pravítka a neuvěřitelně bystrou šedou kůrou mozkovou řeší případy, na které slavná britská policie ani Scotland Yard nestačí a to již od roku 1989 dodnes v této nejslavnější volně inspirované adaptaci předlohy královny detektivek Agathy Christie.(monolog)

Tvůrci

Andrew Grieve

Hrají

David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, Tony Mathews