Ukážeme vám, jak na zahradu - podzimní sezona
S02E18 - Episode 18
Dokument (2019). Zahradnická odbornice nás upozorní na změny související s nynějším ročním obdobím, které jsou zřetelné od její poslední cesty do Glebe Cottage v jarních měsících. Atmosféra je mlhavější a měkčí, změnily se barvy a světla, teplota klesá a všechno se zpomaluje. Ale ne všechny rostliny jsou připraveny nést plody. Jeruzalémské artyčoky právě nyní potřebují ještě řadu týdnů, než budou jejich hlízy vhodnou ingrediencí do polévky.
Więcej informacjiOdcinki
Sezon 2Episode 18
Episode 18
Dokument (2019). Zahradnická odbornice nás upozorní na změny související s nynějším ročním obdobím, které jsou zřetelné od její poslední cesty do Glebe Cottage v jarních měsících. Atmosféra je mlhavější a měkčí, změnily se barvy a světla, teplota klesá a všechno se zpomaluje. Ale ne všechny rostliny jsou připraveny nést plody. Jeruzalémské artyčoky právě nyní potřebují ještě řadu týdnů, než budou jejich hlízy vhodnou ingrediencí do polévky.
Episode 19
Episode 19
Dokument (2019). V Glebe Cottage nam Carol předvede trávy v celé jejich podzimní slávě. Pozve diváky na prohlídku svých favoritů, aby ukázala, že se dají snadno kultivovat a ve velké míře přispívají ke zlepšení vzhledu i těch nejmenších zahrad.
Ukážeme vám, jak na zahradu - podzimní sezona II (20)
Ukážeme vám, jak na zahradu - podzimní sezona II (20)
Dokument (2019). Na podzim je jedním z nejpříjemnějších zahradnických úkolů sázení cibulek rostlin, které kvetou na jaře. Od narcisů po obzvláště krásné kosatce a od tulipánů po ladoníky nám Carol Klein prozzradí, jak, kam a proč se mají její oblíbené květiny sázet. Doplní to nejvhodnějším způsobem sázení česneku.
Podobne audycje
O audycji
Dokument (2019). Zahradnická odbornice nás upozorní na změny související s nynějším ročním obdobím, které jsou zřetelné od její poslední cesty do Glebe Cottage v jarních měsících. Atmosféra je mlhavější a měkčí, změnily se barvy a světla, teplota klesá a všechno se zpomaluje. Ale ne všechny rostliny jsou připraveny nést plody. Jeruzalémské artyčoky právě nyní potřebují ještě řadu týdnů, než budou jejich hlízy vhodnou ingrediencí do polévky.