Italská města, italské chutě

Italská města, italské chutě

S04E04 - Episode 4

23.6. 19:30
Spektrum home
30 minutos

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.

más información
S04E01

Episode 1

18.10. 03:05, Spektrum home, 25 minutos

Episode 1

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.

S04E02

Episode 2

19.10. 03:05, Spektrum home, 25 minutos

Episode 2

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.

Disponible en 4 horas
S04E03

Episode 3

22.10. 03:05, Spektrum home, 25 minutos

Episode 3

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.

Disponible en 1 días
S04E04

Episode 4

23.10. 03:05, Spektrum home, 25 minutos

Episode 4

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.

Disponible en 2 días
S04E05

Episode 5

24.10. 03:05, Spektrum home, 25 minutos

Episode 5

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.

Disponible en 3 días
S04E06

Episode 6

25.10. 03:05, Spektrum home, 25 minutos

Episode 6

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.

Disponible en 4 días
S04E07

Episode 7

26.10. 03:05, Spektrum home, 25 minutos

Episode 7

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.

Eventos similares

Italské chutě podle Davida Rocca
Silviino italské mistrovství
Luca vaří italsky
John Torode - středovýchodní chutě
Královna čokolády
Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem
Velkolepé plány - Nový Zéland
Příběhy z cel smrti
Obchodní dům snů

Sobre el evento

checo checo

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.