Ano, šéfe! / 19.04.2024, 11:00

Ano, šéfe! / 19.04.2024, 11:00

Ano, šéfe!

19.4. 10:37
Prima Love
68 minutes

S obávaným šéfem Zdeňkem Pohlreichem se dnes podíváme na zoubek restauraci Nová hospoda v Zásmukách. Majitelem restaurace, která je součástí komplexu Relax Fit centra, je pan Suchý. Pan Suchý má stavební firmu, a tak celý komplex zrekonstruoval. Původním záměrem pana Suchého bylo relax fit centrum, ale pak ho kdosi zlákal k vybudování restaurace s bowlingem. Na chod restaurace pouze dohlíží a do restaurace chodí na jídlo. Stravují se tu i zaměstnanci z jeho firmy a také dělníci, pokud mají v místě zakázku, ale i zaměstnanci dalších firem. Přestože je během obědů restaurace plná, nestačí to a restaurace nevydělává tolik, kolik by si pan Suchý představoval...

More information

Episodes

8 Available episodes Show 9 future episodes
Available in 9 hours
Episode

Ano, šéfe! / 14.06.2024, 10:55

14.6. 10:55, Prima Love, 67 minutes

Ano, šéfe! / 14.06.2024, 10:55

Ano, šéfe! je televizní, zábavně-gastronomický pořad, který vysílá Prima TV a jehož hlavním aktérem je Zdeněk Pohlreich, jakožto uznávaný odborník v oboru gastronomie a vedení restaurace. Námětem je britský pořad Ramsay’s kitchen nightmares oceněný cenou BAFTA a Grammy. Kvalifikace a dovednosti Zdeňka Pohlreicha se ve vysílání kříží s jeho používaným slovníkem sprostých slov. Cílem každé epizody je pomoci různým restauračním zařízením zlepšit kuchyň, obsluhu hostů, celkový dojem podniku i přístup jeho zaměstnanců a vedení a docílit tak lepších zisků. Díky popularitě v České republice se pořad vysílá i na slovenské TV JOJ.

About show

Czech Czech

S obávaným šéfem Zdeňkem Pohlreichem se dnes podíváme na zoubek restauraci Nová hospoda v Zásmukách. Majitelem restaurace, která je součástí komplexu Relax Fit centra, je pan Suchý. Pan Suchý má stavební firmu, a tak celý komplex zrekonstruoval. Původním záměrem pana Suchého bylo relax fit centrum, ale pak ho kdosi zlákal k vybudování restaurace s bowlingem. Na chod restaurace pouze dohlíží a do restaurace chodí na jídlo. Stravují se tu i zaměstnanci z jeho firmy a také dělníci, pokud mají v místě zakázku, ale i zaměstnanci dalších firem. Přestože je během obědů restaurace plná, nestačí to a restaurace nevydělává tolik, kolik by si pan Suchý představoval...