Ano, šéfe! (Restaurace Westy / Hodonín) / 20.01.2025, 23:35

Ano, šéfe! (Restaurace Westy / Hodonín) / 20.01.2025, 23:35

Ano, šéfe!

20.1. 23:35
Prima
68 minutos

S obávaným šéfem Zdeňkem Pohlreichem se dnes podíváme na zoubek restauraci Nová hospoda v Zásmukách. Majitelem restaurace, která je součástí komplexu Relax Fit centra, je pan Suchý. Pan Suchý má stavební firmu, a tak celý komplex zrekonstruoval. Původním záměrem pana Suchého bylo relax fit centrum, ale pak ho kdosi zlákal k vybudování restaurace s bowlingem. Na chod restaurace pouze dohlíží a do restaurace chodí na jídlo. Stravují se tu i zaměstnanci z jeho firmy a také dělníci, pokud mají v místě zakázku, ale i zaměstnanci dalších firem. Přestože je během obědů restaurace plná, nestačí to a restaurace nevydělává tolik, kolik by si pan Suchý představoval...

más información

Episodios

10 Episodios disponibles Mostrar 9 episodios futuros
Disponible en 10 horas
Episode

Ano, šéfe! (Restaurace Westy / Hodonín) / 30.01.2025, 11:05

30.1. 11:05, Prima Love, 65 minutos

Ano, šéfe! (Restaurace Westy / Hodonín) / 30.01.2025, 11:05

Restaurace Westy / Hodonín. ČR (2016). Westy Restaurant. Tyrolská kuchyně v centru Hodonína. Podnik s domácí a poctivou kuchyní všichni hosté chválí. Ale jak říká majitelka: "Někde děláme chybu." Hostů chodí málo a o restauraci skoro nikdo neví. A to za majitelem a kuchařem Ludwigem Westermairem jezdili do jeho rodného Kitzbühlu takoví hosté jako Arnold Schwarzenegger, Hugh Grant nebo Bernie Ecclestone. A Ludwig je prvním kuchařem, který bude šéfa učit vařit.

Sobre el evento

checo checo

S obávaným šéfem Zdeňkem Pohlreichem se dnes podíváme na zoubek restauraci Nová hospoda v Zásmukách. Majitelem restaurace, která je součástí komplexu Relax Fit centra, je pan Suchý. Pan Suchý má stavební firmu, a tak celý komplex zrekonstruoval. Původním záměrem pana Suchého bylo relax fit centrum, ale pak ho kdosi zlákal k vybudování restaurace s bowlingem. Na chod restaurace pouze dohlíží a do restaurace chodí na jídlo. Stravují se tu i zaměstnanci z jeho firmy a také dělníci, pokud mají v místě zakázku, ale i zaměstnanci dalších firem. Přestože je během obědů restaurace plná, nestačí to a restaurace nevydělává tolik, kolik by si pan Suchý představoval...