Šéfem za pár minut / 21.10.2025, 06:05

Šéfem za pár minut / 21.10.2025, 06:05

Šéfem za pár minut

21.10. 06:05
Prima STAR
25 minūtes

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Vairāk informācijas
Ierakstīt
Ierakstīt seriālu

Epizodes

3 Pieejamās epizodes Rādīt 3 nākamās epizodes
Pieejams pēc 12 stundām
Sērija

Šéfem za pár minut / 16.10.2025, 06:05

16.10. 06:05, Prima STAR, 25 minūtes

Šéfem za pár minut / 16.10.2025, 06:05

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Sērija

Šéfem za pár minut / 15.10.2025, 06:09

15.10. 06:09, Prima STAR, 25 minūtes

Šéfem za pár minut / 15.10.2025, 06:09

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Sērija

Šéfem za pár minut / 14.10.2025, 06:10

14.10. 06:10, Prima STAR, 25 minūtes

Šéfem za pár minut / 14.10.2025, 06:10

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Sērija

Šéfem za pár minut / 13.10.2025, 06:06

13.10. 06:06, Prima STAR, 25 minūtes

Šéfem za pár minut / 13.10.2025, 06:06

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Similar shows

Ulice
FORTUNA:LIGA
Nový den
Teorie velkého třesku
Správy
Ordinace v růžové zahradě

Par raidījumu

česky cze

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou.


(TV Prima)