Šéfem za pár minut / 19.06.2024, 05:05

Šéfem za pár minut / 19.06.2024, 05:05

Šéfem za pár minut

19.6. 05:05
Prima Star
54 minut

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Více informací

Epizody

6 Dostupné epizody
Dostupné za 23 hodin
Epizoda

Šéfem za pár minut / 01.07.2024, 05:10

1.7. 04:41, Prima Star, 32 minut

Šéfem za pár minut / 01.07.2024, 05:10

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Epizoda

Šéfem za pár minut / 30.06.2024, 05:15

30.6. 04:47, Prima Star, 32 minut

Šéfem za pár minut / 30.06.2024, 05:15

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Epizoda

Šéfem za pár minut / 29.06.2024, 05:05

29.6. 04:36, Prima Star, 32 minut

Šéfem za pár minut / 29.06.2024, 05:05

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Epizoda

Šéfem za pár minut / 28.06.2024, 05:05

28.6. 04:41, Prima Star, 32 minut

Šéfem za pár minut / 28.06.2024, 05:05

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Epizoda

Šéfem za pár minut / 27.06.2024, 05:05

27.6. 04:45, Prima Star, 32 minut

Šéfem za pár minut / 27.06.2024, 05:05

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Epizoda

Šéfem za pár minut / 26.06.2024, 05:00

26.6. 04:41, Prima Star, 32 minut

Šéfem za pár minut / 26.06.2024, 05:00

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

Epizoda

Šéfem za pár minut / 25.06.2024, 04:11

25.6. 04:11, Prima Star, 29 minut

Šéfem za pár minut / 25.06.2024, 04:11

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou. (TV Prima)

O pořadu

česky česky

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut! ... „Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou.


(TV Prima)