Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E38 - Kuřecí křidélka v medu

30.10. 11:30
TV Mňam
30 minut

Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

Sezon 1
S01E32

Pikantní krevetová polévka

18.10. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Pikantní krevetová polévka

Dnešní krevetová polévka bude příjemně nakyslá díky tamarindové pastě a limetovým listům. Nelekejte se odéru krevetové pasty, ten po tepelné úpravě zmizí a jídlo příjemně exoticky ochutí. Recept: https://imnam.cz/pikantni-krevetova-polevka

S01E33

Sladkokyselá polévka

23.10. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Sladkokyselá polévka

Tato polévka je v asijské kuchyni klasikou. Do této verze používá Lukáš tofu. Abyste si nezkazili chuť, kupujte ho ve specializovaných obchodech a na to v supermarketech ani nepomýšlejte. Recept: https://imnam.cz/sladkokysela-polevka

S01E34

Kuřecí polévka s taštičkami

23.10. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Kuřecí polévka s taštičkami

Wonton je název pro čínské knedlíčky plněné různými náplněmi – od masové po čistě zeleninovou. Experimentujte a vyberte si variantu, která vám vyhovuje nejvíc. Recept: https://imnam.cz/kureci-polevka-s-tastickami

Dostępne za 4 dni
S01E37

Dim sum s vepřovým masem

28.10. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Dim sum s vepřovým masem

Chtěli jste si někdy připravit dim sum knedlíčky, ale zatím jste si netroufli? Nemusíte se bát, nepotřebujete žádné speciální vybavení, například bambusový pařáček. Knedlíčky můžete stejně jako Lukáš předsmažit na pánvi a poté dovařit ve vodě. Navíc existuje spousta dalších možností, jak knedlíčky připravovat. Recept: https://imnam.cz/dim-sum-s-veprovym-masem

Dostępne za 6 dni
S01E38

Kuřecí křidélka v medu

30.10. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu

Podobne audycje

Miraculum: Londyn. Na krawędzi czasu
Cvrlikání
Příšerka Molly

O audycji

czeski

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle