Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E33 - Sladkokyselá polévka

23.10. 05:00
TV Mňam
30 minút

Tato polévka je v asijské kuchyni klasikou. Do této verze používá Lukáš tofu. Abyste si nezkazili chuť, kupujte ho ve specializovaných obchodech a na to v supermarketech ani nepomýšlejte. Recept: https://imnam.cz/sladkokysela-polevka

Viac informácií
Nahrať
Nahrávať seriál

Epizódy

Séria 1
S01E31

Jarní závitky s krevetami

16.10. 05:00, TV Mňam, 30 minút

Jarní závitky s krevetami

Pokud si rádi připravujete svoje vlastní těsta, pro toto těsto na závitky se raději vydejte do obchodu. Jeho výroba by vám zabrala spoustu času. Těsto na jarní závitky se prodává pouze mražené, a to ve větších asijských obchodech. Recept: https://imnam.cz/jarni-zavitky-s-krevetami

S01E32

Pikantní krevetová polévka

18.10. 17:00, TV Mňam, 30 minút

Pikantní krevetová polévka

Dnešní krevetová polévka bude příjemně nakyslá díky tamarindové pastě a limetovým listům. Nelekejte se odéru krevetové pasty, ten po tepelné úpravě zmizí a jídlo příjemně exoticky ochutí. Recept: https://imnam.cz/pikantni-krevetova-polevka

S01E33

Sladkokyselá polévka

21.10. 11:30, TV Mňam, 30 minút

Sladkokyselá polévka

Tato polévka je v asijské kuchyni klasikou. Do této verze používá Lukáš tofu. Abyste si nezkazili chuť, kupujte ho ve specializovaných obchodech a na to v supermarketech ani nepomýšlejte. Recept: https://imnam.cz/sladkokysela-polevka

Dostupné o 1 deň
S01E34

Kuřecí polévka s taštičkami

23.10. 11:30, TV Mňam, 30 minút

Kuřecí polévka s taštičkami

Wonton je název pro čínské knedlíčky plněné různými náplněmi – od masové po čistě zeleninovou. Experimentujte a vyberte si variantu, která vám vyhovuje nejvíc. Recept: https://imnam.cz/kureci-polevka-s-tastickami

Podobné tituly

Kúzelná Lienka a Čierny Kocúr
Cvrlikání
Příšerka Molly

O programe

česky

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle