Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E31 - Jarní závitky s krevetami

14.10. 11:30
TV Mňam
30 minutos

Pokud si rádi připravujete svoje vlastní těsta, pro toto těsto na závitky se raději vydejte do obchodu. Jeho výroba by vám zabrala spoustu času. Těsto na jarní závitky se prodává pouze mražené, a to ve větších asijských obchodech. Recept: https://imnam.cz/jarni-zavitky-s-krevetami

más información
Grabar
Grabar serie

Episodios

Temporada 1
S01E30

Vepřové dim sum závitky

11.10. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Vepřové dim sum závitky

Závitky dim sum nejsou nic jiného, než náplně zabalené v těstu. Může se jednat jak o závitky, tak o taštičky. Náplň použijte jak zeleninovou, tak i masovou. Recept: https://imnam.cz/veprove-dim-sum-zavitky

S01E31

Jarní závitky s krevetami

16.10. 05:00, TV Mňam, 30 minutos

Jarní závitky s krevetami

Pokud si rádi připravujete svoje vlastní těsta, pro toto těsto na závitky se raději vydejte do obchodu. Jeho výroba by vám zabrala spoustu času. Těsto na jarní závitky se prodává pouze mražené, a to ve větších asijských obchodech. Recept: https://imnam.cz/jarni-zavitky-s-krevetami

S01E32

Pikantní krevetová polévka

16.10. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Pikantní krevetová polévka

Dnešní krevetová polévka bude příjemně nakyslá díky tamarindové pastě a limetovým listům. Nelekejte se odéru krevetové pasty, ten po tepelné úpravě zmizí a jídlo příjemně exoticky ochutí. Recept: https://imnam.cz/pikantni-krevetova-polevka

Disponible en 3 días
S01E33

Sladkokyselá polévka

21.10. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Sladkokyselá polévka

Tato polévka je v asijské kuchyni klasikou. Do této verze používá Lukáš tofu. Abyste si nezkazili chuť, kupujte ho ve specializovaných obchodech a na to v supermarketech ani nepomýšlejte. Recept: https://imnam.cz/sladkokysela-polevka

Disponible en 5 días
S01E34

Kuřecí polévka s taštičkami

23.10. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Kuřecí polévka s taštičkami

Wonton je název pro čínské knedlíčky plněné různými náplněmi – od masové po čistě zeleninovou. Experimentujte a vyberte si variantu, která vám vyhovuje nejvíc. Recept: https://imnam.cz/kureci-polevka-s-tastickami

Eventos similares

Londres, al filo del tiempo
Cvrlikání
Příšerka Molly
Hlemýžď Matěj a skřítek Vítek

Sobre el evento

checo

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle