Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E54 - Tempura s okurkou a avokádem

23.8. 17:00
TV Mňam
30 minút

Tato tempura je inspirovaná Kalifornií, tempurovou mouku budeme míchat s vejcem a studenou vodou. Následuje ještě obalování v drcených kornflejcích. Recept: https://imnam.cz/tempura-s-avokadem-a-okurkou

Viac informácií
Nahrať
Nahrávať seriál

Epizódy

Séria 1
S01E51

Modrý svět

14.8. 05:00, TV Mňam, 30 minút

Modrý svět

Modrá spirulina je přírodní barvivo, které pochází z modrozelené řasy. Jednak nádherně oživí vaše jídla a limonády, obsahuje také spoustu vitaminů a minerálů. Recept: https://imnam.cz/modry-svet-modry-chia-puding-okurkova-limonada-salat-z-modrych-nudli

S01E52

Francouzský toast

16.8. 17:00, TV Mňam, 30 minút

Francouzský toast

Na přípravu tohoto jídla nemusíte používat pouze toastový chléb, zajímavou alternativou je třeba vánočka nebo brioška. Pro větší efekt na talíři můžete z toastů vytvořit dort plný čerstvého ovoce. Recept: https://imnam.cz/francouzsky-toast/

Dostupné o 10 hodín
S01E53

Kalifornský wasabi burger

19.8. 11:30, TV Mňam, 30 minút

Kalifornský wasabi burger

Ochutnejte burger podle Lukáše Neckáře, je inspirovaný chutěmi a vůněmi letních festivalů. Jako bonus vám pálivé wasabi vypálí všechny bacily. Recept: https://imnam.cz/kalifornsky-wasabi-burger

Dostupné o 2 dni
S01E54

Tempura s okurkou a avokádem

21.8. 11:30, TV Mňam, 30 minút

Tempura s okurkou a avokádem

Tato tempura je inspirovaná Kalifornií, tempurovou mouku budeme míchat s vejcem a studenou vodou. Následuje ještě obalování v drcených kornflejcích. Recept: https://imnam.cz/tempura-s-avokadem-a-okurkou

Podobné tituly

Kúzelná Lienka a Čierny Kocúr
Matej Bel z Očovej
Vivat Beňovský
Cvrlikání
Příšerka Molly
O škriatkovi Racochejlovi
Chochmesovci
Drak neborák
Barbie a dotek kouzla
Chalupári

O programe

česky

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle