Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E20 - Episode 20

12.7. 10:00
TV Mňam
30 minutos

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

más información

Episodios

Temporada 1
S01E28

Episode 28

1.8. 15:30, TV Mňam, 30 minutos

Episode 28

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E29

Episode 29

3.8. 15:30, TV Mňam, 30 minutos

Episode 29

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E30

Episode 30

6.8. 15:30, TV Mňam, 30 minutos

Episode 30

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Disponible en 41 minutos
S01E31

Episode 31

6.8. 22:00, TV Mňam, 30 minutos

Episode 31

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Disponible en 2 días
S01E32

Episode 32

8.8. 22:00, TV Mňam, 30 minutos

Episode 32

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Disponible en 5 días
S01E33

Episode 33

11.8. 22:00, TV Mňam, 30 minutos

Episode 33

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Eventos similares

O Dorotce
Vivat Beňovský
Soko Vídeň
Pat a Mat
Šmoulové
Na vlásku
Chochmesovci

Sobre el evento

checo

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.