Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E18 - Maki a Hosomaki sushi

17.4. 17:00
TV Mňam
30 minut

Maki a Hosomaki sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

Sezon 1
S01E16

Jak na sushi

12.4. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Jak na sushi

Jak na sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

S01E17

Color sushi

17.4. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Color sushi

Color sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

S01E18

Maki a Hosomaki sushi

17.4. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Maki a Hosomaki sushi

Maki a Hosomaki sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

Dostępne za 4 dni
S01E19

Ramen

22.4. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Ramen

Japonský vydatný, silný nudlový vývar si dejte, pokud potřebujete posilnit, zvednout náladu, zahřát nebo když máte chuť na vydatné jídlo plné chutí a vůní. Typické suroviny, které se na přípravu Ramenu používají, jsou maso, vejce, houby, mořské řasy, miso, sójová omáčka, atd. Vyberte si z pestré palety chutí to, na co máte zrovna chuť. Recept: https://imnam.cz/ramen

Podobne audycje

BRGRS
Zapomenuté megastavby
Chlap za plotnou
Cvrlikání
Flight of the Conchords
1812-1815: Zahraniční tažení
Wykute w ogniu

O audycji

czeski

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle