Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E10 - Teryiaki a udon nudle

22.3. 05:00
TV Mňam
30 minutes

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle

More information

Episodes

Season 1
S01E14

Tom Kha Gai

5.4. 17:00, TV Mňam, 30 minutes

Tom Kha Gai

Tuto polévku, voňavou díky kokosovému mléku, najdete téměř na každém jídelním lístku v Thajsku. Připravte si doma naši oblíbenou verzi podle receptu Lukáše Neckáře. Recept: https://imnam.cz/tom-kha-gai

S01E15

Miso a wakame

10.4. 05:00, TV Mňam, 30 minutes

Miso a wakame

Miso pasta se používá jako dochucovadlo do pomazánek, salátů, marinád, luštěninových a dalších jídel. Exotický salát z Wakame řas je plný chuti a vitaminů, řasa má nasládlou chuť a jemnou strukturu. Najdete v ní potřebné omega-3 mastné kyseliny, vitamíny B, C, K, E, vápník, sodík, jód, železo. Navíc je bohatá na vlákninu. Recept: https://imnam.cz/miso-a-wakame-salat

S01E16

Jak na sushi

10.4. 17:00, TV Mňam, 30 minutes

Jak na sushi

Jak na sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

Available in 3 days
S01E17

Color sushi

15.4. 11:30, TV Mňam, 30 minutes

Color sushi

Color sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

Available in 5 days
S01E18

Maki a Hosomaki sushi

17.4. 11:30, TV Mňam, 30 minutes

Maki a Hosomaki sushi

Maki a Hosomaki sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

Similar shows

BRGRS
Abandoned Engineering
Total DramaRama (Free Chili)
The Oath (festivalový název)

About show

Czech

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle