Gordon Ramsay: Za 24 hodin do pekla a zpět

Gordon Ramsay: Za 24 hodin do pekla a zpět

S01E10 - Episode 10

21.3. 04:30
TV Mňam
60 minut

I ve druhé řade šéfkuchař Gordon Ramsay opět cestuje do Spojených států, aby zachránil restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?

Více informací

Epizody

Řada 1
S01E13

Stone’s Throw

11.4. 04:30, TV Mňam, 60 minut

Stone’s Throw

Gordon Ramsay přijíždí do Stone's Throw, restaurace u řeky v městě Connecticut, kterou vede Peter Hamme, šéfkuchař s dlouholetými zkušenostmi, a jeho rodina. Navzdory malebnému prostředí je podnik kvůli špatné kvalitě jídla a služeb na pokraji krachu. S pomocí Gordona si rodina uvědomuje nutnost změn. S novým menu, důkladným úklidem a 24 hodinovou renovací renovací je Stone's Throw připravena čelit budoucnosti, zatímco rodina doufá v lepší vyhlídky do budoucna.

S01E14

Bayou on the Vine

11.4. 09:00, TV Mňam, 60 minut

Bayou on the Vine

Gordon Ramsay přijíždí do Bayou on the Vine, rodinné restaurace v Kansas City, kterou vedou Chuck a Eartha Byrdovi spolu s dcerami Sharekkou a Shaynou. Neshody ohledně řízení podniku ovšem ohrožují jeho budoucnost. Ramsayho tým restauraci za 24 hodin kompletně zrenovuje a vnáší do ní prvky inspirované rodinnou hudební tradicí. Najde rodina opět harmonii a pro restauraci nový směr s novým menu a týmové spolupráci.

Podobné tituly

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně
Backpack
Prvních 48 hodin
Jak to dělají? Vše o turbo pohonu
Detektiv Nash Bridges
Gumballův úžasný svět
Chlap za plotnou

O pořadu

česky

Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?